08 / 05 / 2024

Garanti Bankası'ndan müşterilerine kampanya! Banka kartı olana şartsız 1000 TL veriyor!

Garanti Bankası'ndan müşterilerine kampanya! Banka kartı olana şartsız 1000 TL veriyor!

Garanti Bankası, müşteri kazanımına katkıda bulunmak için özel bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Bankanın resmi internet sitesinde yayınlanan açıklamaya göre, mart ayı sonuna kadar geçerli olacak bu kampanya kapsamında banka kartını kullanan müşterilere 1000 Türk lirası bonus verilecek.



Garanti Bankası'nın bu yeni kampanyası, diğer bankaların yanı sıra müşterilerine özel fırsatlar sunan bir girişim olarak dikkat çekiyor. Bankanın hedefi, mevcut müşterilerinin yanı sıra yeni müşteriler kazanarak müşteri portföyünü genişletmek ve daha da güçlendirmek.

Müşterilerin kampanyadan yararlanabilmesi için yapmaları gereken tek şey, Garanti Bankası'na ait banka kartlarını kullanmak. Kampanya kapsamında 1000 Türk lirası bonus, kart kullanımı sonrası hesaplara otomatik olarak yüklenecek.

Garanti Bankası'nın bu kampanyası, müşterilerine sunulan avantajlar ve fırsatlarla birlikte bankanın müşteri memnuniyetine verdiği önemi de gözler önüne seriyor. Kampanyanın sona ermesine kadar müşteriler, banka kartlarını kullanarak bonus kazanmanın keyfini sürebilirler.

Garanti Bankası, müşterilerine özel yeni bir kampanya duyurdu. 01.03.2023- 31.03.2023 tarihleri arasında geçerli olan bu kampanya kapsamında Garanti Bankası mobil bankacılık hizmetlerini kullanan müşteriler, mobil uygulama üzerinden bankaya henüz müşteri olmayan arkadaş ve akrabalarını davet ederek nakit puan kazanma şansı elde ediyor.

Garanti Bankası'nın bu kampanyası, müşterilerinin banka hizmetlerini aktif bir şekilde kullanmalarını ve bankanın müşteri ağını genişletmelerini hedefliyor. Ayrıca, kampanya kapsamında elde edilen nakit puanlar, müşterilerin banka işlemlerinde kullanabilecekleri avantajlar sağlıyor.

Garanti Bankası ndan müşterilerine kampanya! Banka kartı olana şartsız 1000 TL veriyor!

 Hemen 1000 TL bonus kazan

Garanti Bankası, müşterilerine sunduğu yeni kampanya ile dikkatleri üzerine çekiyor. Kampanya kapsamında Garanti Bankası müşterileri, bankaya henüz müşteri olmayan arkadaş ve akrabalarını davet ederek para kazanma fırsatı yakalıyor. Kampanyanın geçerlilik süresi olan mart ayı boyunca müşteriler, banka davetiyeleri göndererek nakit puanlar kazanmanın keyfini sürebilirler.

Kampanya detaylarına göre, davet edilen her bir kişi için kişi başı 250 Türk lirası ödeme yapılacak. Toplam 4 kişiyi davet eden kullanıcılar, 1000 Türk lirası bonus kazanacak. Bonus kampanyası kapsamında kazanılabilecek maksimum para ödülü ise 1000 Türk lirası olarak belirlenmiş durumda.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön