29 / 04 / 2024

PTT'nin emekli kampanyasını duymayan kalmasın! İşte detaylar

PTT'nin emekli kampanyasını duymayan kalmasın! İşte detaylar

PTT, emekli vatandaşlarını sevindirecek bir karşılıksız nakit destek duyurusunda bulundu. Bu nakit desteği, tam 15 milyon emekli vatandaşı kapsıyor. Bu ödeme için yapmanız gereken tek şey, T.C kimlik kartınızla bir PTT şubesine gitmek.



PTT'nin emeklilere yönelik özel bir kampanyayı duyurdu. PTT ve Aktif Bank'ın bir araya gelerek hayata geçirdiği bu kampanya, PTT'den emekli maaşı alan vatandaşlara adeta bir hediye gibi geliyor. Anında 75 kredi çekmek için bu kampanyaya katılım şartları neler, ne zamana kadar sürecek sorularının cevapları haberimizde yer alıyor…

PTT nin emekli kampanyasını duymayan kalmasın! İşte detaylar

PTT’den emeklilere özel 75 bin TL kredi fırsatı

PTT’nin emekli vatandaşlara özel başlattığı kampanya maddi zorlukların giderilmesine yardımcı olacak. Bu kredinin amacı borçların kapatılmasını sağlamaktır. Bu harika kampanya sayesinde PTT, borç yükü altında ezilen ve mali açıdan zorluk yaşayan vatandaşlarımıza umut ışığı olacak. Bu kredi fırsatı emeklilerin mali yüklerini hafifletmek için büyük bir adım olacak.

PTT’nin emekli vatandaşlarını sevindirecek nitelikte olan bu kredi fırsatının değeri 75 bin TL’dir. Aktif Bank ve PTT iş birliği sonucunda duyurulan bu kampanya yüksek tutarda olduğu için birçok borcu silmeyi hedefliyor. 24 ay vadeli olan 75 bin TL tutarındaki bu kampanyaya katılım ise oldukça kolay. PTT ve Aktif Bank iş birliğinde sunulan bu krediye başvurmak için basit adımların izlenmesi gerekmektedir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön