06 / 05 / 2024

35.Sokak, şehrin içinde ama gürültüden uzak yaşamayı özleyenlere!

35.Sokak, şehrin içinde ama gürültüden uzak yaşamayı özleyenlere!

Bir ev düşünün; hem şehrin içinde hem şehirden uzak. Hayal etmekte zorlandıysanız 35. Sokak'a gidin, şehrin içindeyken gürültüden nasıl uzak kalabileceğinizi kendiniz görün





Türkiye’yi hafif çelik yapı sistemleri ile tanıştıran Akşan Yapı tarafından, İzmir’de inşaatına başlanan 35. Sokak’a ulaşmak için Anadolu Caddesi’nden Çanakkale Yolu’na geldiğinizde, Harmandalı Kavşağı’nı geçip yaklaşık 2-2.5 kilometre ileriden sağa dönmeniz yeterli. Sonrasında yönlendirme levhaları sizi 35. Sokak’a ulaştırıyor.


Adı ‘35. Sokak’ olan ancak şehirden farksız bu proje, sımsıcak atmosferi ile insanı içine çekiyor. 555 adet konutu içeren 35. Sokak’ta; 1+1 bahçeli evler, 2+1 daireler, 2+1 bahçe dubleksleri, 3+1 sıra evler, 3+1 bahçe dubleksleri ve 4+ 1 avlulu evler olmak üzere toplam 6 tip konut seçeneği bulunuyor. Konut seçeneklerinin metrekare büyüklükleri ise 81 metrekare ile 272 metrekare arasında değişiyor.


Özgür çocuklar


Şehir hayatından kopmadan bahçeli ev sakinliğini yaşamak isteyenler için 35. Sokak ideal bir proje. Özellikle şehir içindeki karmaşayı düşününce bahçeli ve sakin evlerin farkı bir kez daha ortaya çıkıyor. Üstelik aile içinde bir de çocuk varsa bahçeli evin anlamı işte o zaman daha da farklılaşıyor. Çünkü şehirde özgür bir oyun ortamı bulunmayan çocuklar, 35. Sokak’ta çok mutlu olacak gibi görünüyor.


Tüm odaları ışık alan, hangi köşede oturursanız oturun önünüzün açık olduğu 35. Sokak’ta, sosyal alanlar da oldukça zengin. 95 dönüm yeşil alana sahip proje, doğanın içinde bir yaşam vaat ediyor. 2 adet açık yarı olimpik ve 1 adet yarı kapalı yarı olimpik yüzme havuzu ise seçme şansınızı artırıyor.


Park sorunu yok


Ayrıca şehirde sıkça yaşanan otopark sorunu, 35. Sokak’ta kökten çözülüyor. Konutların altındaki 940 araçlık kapalı otoparklar ile her konutun park yeri ve park sayısı belirleniyor. Hava kaynaklı ısı pompası ile sağlanan ısıtma ve soğutma sayesinde yüzde 75’e varan eneıji tasarrufu sağlanıyor. Bu da 35. Sokak’ın ne kadar çevre dostu bir proje olduğunun kanıtı.


Bahçeli evleri, tek bir sokak üzerinde, sosyal yönden zengin bir hayat sunmayı hedefleyen Ulukent’teki 35. Sokak; Mavişehir’e 8, Konak’a 22, Adnan Menderes Havaalanı’na 33, metro istasyonuna 1, Bostanlı Iskelesi’ne 11 kilometre, otobüs durağına ise 300 metre mesafede yer alıyor.


Sokak var, araba yok! Tıpkı çocukluğumuzdaki gibi


35.Sokak İzmir-Çanakkale yolu üzerindeki Ulukent mevkisinde, İzmir'in en gözde gelişim yönünde, 130 bin metrekare arazi üzerindeki çeşitli tip ve büyüklüklerde 555 adet konut olarak 130 bin metrekare arazinin 45 bin metrekaresi inşaat alanı, 95 bin metrekaresi yeşil alan olarak bölüştürülmüş. Hemen hemen yarısını kapsayacak olan 1. faz konutlar 2013 Ocak, 2. faz konutlar ise 2014 Ocak'ta teslime hazır hale gelecek.


3 noktadan girişli, iki kilometre uzunluğunda biryerlatı otoparkı, her konut için 2 araçlık kapalı bir otopark imkanı sağlıyor. Aracınızı park ettikten sonra merpen ya da asansörle üst kata çıktığımızda tüm evlerin sokak kapılarının açıldığı, yeşil alanları, meydanları, kafeleri ve dükkanları olan ama araba geçmeyen iki kilometre boyunda bir sokağa ulaşıyorsunuz. Dolayısıyla bu sokakta eski günlerde olduğu gibi dolaşabilir, bisiklete binebilir, çocuklarınızı kolayca oynatabilirsiniz; trafik derdi olmadan!


Projenin diğer özellikleri şöyle:


-Bina ömrü 175 yıl olan hafif çelik konstrüksiyon yapı tekniği


-Depreme son derece dayanıklı


-Yüzde 90-95 oranında geri dönüşümlü malzemelerle üretiliyor


-Ortak alanların aydınlatması için 350 KW kurulu gücünden güneş panelleri.


-24 saat güvenlik


-Spor sahaları (3 tenis kortu - 1 basket sahası)


-Bin 600 metrekare market


-2 adet açık, 1 adet yarı açık havuz


-Bin 300 metrekare fitness çenter


-Kreş


-3 adet kafeterya


-1 restoran


-1 kitaplık ve yeni bir yaşam tarzı!


Habertürk




Geri Dön