05 / 05 / 2024

3600 ek gösterge çıktı mı, ne zaman çıkar? 3600 ek gösterge toplantısı ne zaman?

3600 ek gösterge çıktı mı, ne zaman çıkar? 3600 ek gösterge toplantısı ne zaman?

3600 ek göstergede son durumla ilgili konuşan Bakan Bilgin, bu konunun çok önemli olduğunu vurgulayarak, büyük bir adım atılacağını söyledi. Bilgin, kamu personelleri arasındaki adaletsizliği ortadan kaldıracak düzenlemeyle birlikte 3600 ek gösterge ile beklentilerin karşılanacağını belirtti.



3600 ek göstergesi aylardır gündeme geliyor. 3600 ek göstergeyle ilgili konuşan Bilgin, ‘’Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu sene içinde bu konunun çözüleceğini söyledi.’’ dedi. Öte yandan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın da 16 Mart’ta ikinci komisyon toplantısının yapılacağını duyurdu…

3600 EK GÖSTERGE NE ZAMAN ÇIKAR?

3600 ek göstergeyle ilgili ilk toplantı yapıldı. 3600 ek göstergede önemli ve büyük bir adım atılacağını söyleyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, kamu personeli arasındaki adaletsizlik duygusunu ortadan kaldıran bir düzenlemeyle beklentilerin karşılanacağını vurguladı.

3600 ek gösterge çıktı mı, ne zaman çıkar? 3600 ek gösterge toplantısı ne zaman?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda Memur-Sen yöneticileri ve bürokratlarının katılımıyla yapılan 3600 ek gösterge toplantısında açıklama yapan Bilgin, bu konunun çok önemli olduğuna dikkati çekerek, kamu personel sisteminde çok eskiden gelen düzenlemeler yapıldığını anımsattı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön