16 / 05 / 2024

3600 ek gösterge ve KDV düzenlemesi gündemde! AK Parti MYK toplanıyor!

3600 ek gösterge ve KDV düzenlemesi gündemde! AK Parti MYK toplanıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yarın AK Parti MYK toplantısı gerçekleştirilecek. 3600 ek gösterge ve KDV düzenlemesine yönelik son gelişmeler ele alınacak. Toplantıda bu konular dışında kripto para borsasındaki çalışmalar da değerlendirilecek.



"KDV ORANLARININ SADELEŞMESİ İÇİN ÇALIŞILIYOR"

KDV oranları da sadeleşecek önümüzdeki dönemlerde. En kritik çalışma bu denilebilir. Hali hazırda yüzde 1, yüzde 8 ve yüzde 18 oranında uygulanan Katma Değer Vergisi'yle ilgili Gelir İdaresi Başkanlığı bir çalışma yürütüyor. STK'larla, ticaret odaları ile görüşülüyor. Toplantılardan yansımalar yine AK Parti Merkez Yürütme Kurulu'nda ele alınacak. Bazı kalemlerde uygulanan farklı bir KDV söz konusu. KDV'nin sadeleşmesi bu çalışmanın içinde.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön