29 / 04 / 2024

3600 ek gösterge ve KDV düzenlemesi gündemde! AK Parti MYK toplanıyor!

3600 ek gösterge ve KDV düzenlemesi gündemde! AK Parti MYK toplanıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yarın AK Parti MYK toplantısı gerçekleştirilecek. 3600 ek gösterge ve KDV düzenlemesine yönelik son gelişmeler ele alınacak. Toplantıda bu konular dışında kripto para borsasındaki çalışmalar da değerlendirilecek.



Milyonların merakla beklediği 3600 ek gösterge ve KDV düzenlemesi yarın AK Parti Merkez Yürütme Kurulu ( Myk ) toplantısında değerlendirilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak Myk'da kripto para konusu da değerlendirilecek.

Memurlar.net'te yer alan habere göre; 3600 ek gösterge ve KDV düzenlemesi ile ilgili önemli gelişmeleri CNN Türk muhabiri Arda Erdoğan aktardı. Erdoğan konuşmasında şu ifadeleri kullandı: "AK Parti'de MYK toplantıları var. Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkanlığı'nda Pazartesi günü gerçekleşecek o toplantı. 3600 ek gösterge, KDV sisteminde sadeleştirme ve kripto para ile ilgili önemli başlıklar müzakere edilecek MYK toplantısında." dedi. Açıklamanın devamında şu detaylar yer aldı: 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön