02 / 05 / 2024

3DKonut.com'dan 10 Kasım'a özel uygulama!

3DKonut.com'dan 10 Kasım'a özel uygulama!

3DKonut.com, 10 Kasım dolayısıyla özel bir uygulama gerçekleştirdi. Mustafa Kemal ATATÜRK’ün kabrinin bulunduğu ANITKABİR’i 3 boyutlu sanal ziyarete açan siteye girenler, bu özel mekanı, orada gibi gezme fırsatına sahip oluyor.




Türkiye'deki markalı konut projelerini 3 boyutlu modelleyerek, Google Earth tabanlı sistemi üzerinden sergileyen 3DKonut. com, 10 Kasım dolayısıyla özel bir uygulama gerçekleştirdi. Mustafa Kemal ATATÜRK'ün kabrinin bulunduğu ANITKABİR'İ 3 boyutlu sanal ziyarete açan siteye girenler, bu özel mekanı, orada gibi gezme fırsatına sahip olulı yazılıma sahip 3DKonut.com, 10 Kasım'da Ankara'ya gitme fırsatı bulamayan ziyaretçilerine ANITKABİR'İ götürüyor. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 76. Ölüm Yıldönümü nedeniyle gerçekleştirilen uygulama sayesinde, o anda dünyanın neresinde olursa olsun dileyen herkes, https://www.3dkonut. 

com/tr/projeler/tamekran/anitkabir linki üzerinden ANITKABİR'İ 3 boyutlu ziyaret edeyor. 

Uydu fotoğraflarından oluşturulan bir harita programı olan Google Earth tabanbilecek. 

Detaylı Bilgi İçin: www.3dkonut.com 3DKonut.com Hakkında: 3 Boyutlu Sektör ' Rehberi 3DLocationEarth.com bünyesinde yer alan 3DKonut.com, markalı konut projelerinin satış ofislerindeki maketlerini, Google Earth tabanlı ve 3 boyutlu internet ortamına taşıyor. Site, inşaat projelerini, özel yazılımı sayesinde tüm detaylarıyla ve gerçeğe en yakın haliyle modelleyip, harita üzerindeki gerçek yerinde konumlandırarak sergiliyor. 

Uygulama sayesinde konut projesine gelişgidiş güzergahları, ulaşım alternatifleri, şehir merkezine olan konum, cazibe merkezlerine yakınlık, içerisindeki sosyal tesisler, daire tipleri, odaların içi ve hatta odanın manzarası ve güneş alma durumu gibi tüm detaylar, internet üzerinden 3 boyutlu sanal bir tur ile görülebiliyor. Tamamen bir Türk girişimi olan 3DKonut.com'da; sayıları 1000'i bulan inşaat firmalarına ait yaklaşık 3.000 konut projesi bir arada sunuluyor. 



Zafer


Geri Dön