07 / 05 / 2024

3DKonut.com anıtkabir ziyareti

3DKonut.com anıtkabir ziyareti

3DKonut.com, 10 Kasım dolayısıyla özel bir uygulama gerçekleştirdi. Mustafa Kemal ATATÜRK’ün kabrinin bulunduğu ANITKABİR’i 3 boyutlu sanal ziyarete açan siteye girenler, bu özel mekanı, orada gibi gezme fırsatına sahip oluyor.

3DKonut.com Anıtkabir’i sanal ziyarete açtı!

Tamamen Türk girişimi olan siteye girenler, 3 boyutlu uygulama sayesinde, Mustafa Kemal ATATÜRK’ün kabrinin bulunduğu Anıtkabir’i, sanki o anda oradaymış gibi detaylı olarak gezip görebiliyor.

Parasını alamayan varsa başvurup anında geri alabilecek! Duyanlar inanmıyor! Resmen açıklandı!

Vatandaşlar artık reddedilen vize başvuru ücretini geri alabilecek. Enuygunsigorta.com Genel Müdürü Çiğdem Özdoğan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada bazı seyahat sağlık sigortası çeşitlerinin vize başvurusunun reddedildiği durumlarda, başvuru ücretini geri ödediğini ifade etti.

Teknosa’da  Casper, Xiaomi ve Oppo telefonlarda anında indirim! 11 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Çeşitli ürün gruplarında “3.000 TL’ye varan Anında İndirim Kampanyası” başlatan Teknosa.com’da, cep telefonlarında geçerli indirimler, telefonunu yenilemek isteyenlerin yüzünü güldürecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Doğalgaz ve elektrik faturalarına düzenleme mi geliyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ukrayna ziyareti sonrasında Gazeteciler tarafından yöneltilen soruları cevapladı. Erdoğan, yüksek gelen doğalgaz ve elektrik faturaları ile ilgili, ''Biz vatandaşımızı dara, zora sokacak bir fiyat uygulamasını yapmayız.'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kırım Tatarları için konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna ziyareti dönüşünde gazetecilerin sorularını cevapladı.

Emlakta fahiş fiyatın önüne geçilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ABD ziyareti sırasında yaptığı konuşmasında emlak sektörüne yönelik fahiş fiyat uygulamasının önüne geçileceğini açıkladı.

Alper Taşdelen'den Anıtkabir'in etrafının imara açılmasına ilişkin açıklama!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Anıtkabir ile Maltepe Camii arasında yer alan Hürriyet İlkokulu'na bitişik parselin imar değişikliğinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan önceki yönetimce gerçekleştirildiğini belirtti.

Anıtkabir’in etrafı imara açılmayacak!

Çankaya Gençlik Caddesi’ndeki bir parselle ilgili Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi ve Çankaya Belediye Meclisi’nde verilen kat yüksekliği kararı, kamuoyunda ‘Anıtkabir’in etrafında kat yüksekliği oluyor, imara açılıyor’ ifadelerine neden oldu.

Anıtkabir'in yakınındaki parselin ticaret alanı yapılmasına itiraz!

Anıtkabir ile Maltepe Cami arasında yer alan Hürriyet İlkokulu'na bitişik parselin imarı değiştirildi. Çankaya Belediyesi ile Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin onayladığı imar değişikliği ile arsa ticaret alanı yapıldı. Komisyon raporlarında binanın kot hariç 7 kat yükseklik olacağı söylendi. 

7 maddede sitelerde olağanüstü toplantılar!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "7 maddede sitelerde olağanüstü toplantılar" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

11 maddede sitelerde olağanüstü toplantılar!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "11 maddede sitelerde olağanüstü toplantılar" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

ABB'den Anıtkabir çevresinin inşaata açıldığı iddialarına yanıt!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, son günlerde bazı basın organlarında yer alan Anıtkabir çevresinin 10 katlı inşaata açıldığına dair çıkan haberler üzerine yazılı açıklamada bulundu.

Ankara'da Anıtkabir'in yakınındaki parselin ticaret alanına dönüştürülmesine tepki!

Ankara'da Anıtkabir'in hemen yakınındaki Hürriyet İlkokulu içindeki bir parsel ticaret alanına dönüştürüldü. Mimarlar Odası ve Şehir Plancıları, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı plan değişikliğine tepki gösterdi.

Borsagundem.com'dan SİNPAŞ GYO analizi!

Pandemiden kaynaklı olarak 2020’nin ilk çeyreğinde borsada ciddi bir düşüş yaşanırken birçok hissenin fiyatı aşağıya kaydı. Borsagundem.com SİNPAŞ GYO ile ilgili bir analiz gerçekleştirdi. İşte o analiz...

3DKonut.com anıtkabir ziyareti Haberi

3DKonut.com anıtkabir ziyareti


Türkiye'deki markalı konut projelerini 3 boyutlu modelleyerek, Google Earth tabanlı sistemi üzerinden sergileyen 3DKonut. com, 10 Kasım dolayısıyla özel bir uygulama gerçekleştirdi. Mustafa Kemal ATATÜRK'ün kabrinin bulunduğu ANITKABİR'İ 3 boyutlu sanal ziyarete açan siteye girenler, bu özel mekanı, orada gibi gezme fırsatına sahip olulı yazılıma sahip 3DKonut.com, 10 Kasım'da Ankara'ya gitme fırsatı bulamayan ziyaretçilerine ANITKABİR'İ götürüyor. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 76. Ölüm Yıldönümü nedeniyle gerçekleştirilen uygulama sayesinde, o anda dünyanın neresinde olursa olsun dileyen herkes, https://www.3dkonut. 

com/tr/projeler/tamekran/anitkabir linki üzerinden ANITKABİR'İ 3 boyutlu ziyaret edeyor. 

Uydu fotoğraflarından oluşturulan bir harita programı olan Google Earth tabanbilecek. 

Detaylı Bilgi İçin: www.3dkonut.com 3DKonut.com Hakkında: 3 Boyutlu Sektör ' Rehberi 3DLocationEarth.com bünyesinde yer alan 3DKonut.com, markalı konut projelerinin satış ofislerindeki maketlerini, Google Earth tabanlı ve 3...