15 / 05 / 2024

48 ay ödeme yok! 0 faizli kredi desteği açıklandı

48 ay ödeme yok! 0 faizli kredi desteği açıklandı

48 ay vadeli, 2 yıl geri ödemesiz 150 bin TL kredi müjdesinin detayları açıklandı. Bakan Derya Yanık canlı yayında konuya ilişkin önemli bir bilgi verdi. İşte tüm detaylar...



AK Parti'nin seçim beyannamesinde Gençlik ve Aile Bakanlığı Kurulacağı duyurulmuştu. Seçimlerin ardından yeniden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başa gelmesi ve Cumhur İttifakı’nın üstünlük sağlaması durumunda Aile ve Gençlik Bankası’nın kurulması için hamle yapılacak.

Bankanın en dikkat çalışmalarından bir tanesi ise yeni evlenecek genç çiftlere verilecek evlilik kredisi. Bu kapsamda evlilik masrafları, ev tutma gibi ihtiyaçları için 150 bin TL, 48 ay vadeli, 2 yıl geri ödemesiz kredi verilmesi hedefleniyor. Peki 150 bin TL evlilik kredisi başvuru şartları neler? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık evlilik kredisine ilişkin detayları açıkladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön