06 / 05 / 2024

4A 4B 4C'den emekli iseniz bu habere dikkat! İşte masadaki rakamlar

4A 4B 4C'den emekli iseniz bu habere dikkat! İşte masadaki rakamlar

Bayram öncesi SSK ve Bağ-Kur emeklilerini mutlu eden bir ikramiye müjdesi yapıldı! Yeni formüllerle ikramiye oranları yükselecek. Emeklilere en az 2.500 TL - 3.000 TL ödeme yapılması planlanıyor. Ayrıntılar haberimizde.



Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla beraber emeklilere yönelik müjdeli haberler gelmeye devame diyor. 28 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında olan Kurban Bayramı ikramiyesinin erken ödenmesi söz konusu. Bununla beraber SSK, Bağ-Kur ve memur emeklilerine de erken ylık ödemesi yapılması gündeme geldi. Bu durum emekliler içinde büyük bir heyecana sebep olurken, en çok merak edilen sual ise ikramiyede bir yükseliş olup olmayacağı oldu. Konuya hakim olan uzmanlar, yükseliş formüllerini dikkatlice hesapladılar.

TEMMUZ AYLIKLARI ERKEN ÖDENECEK

SSK ve Bağ-Kur emeklileri, her ayın tespit edilen günlerinde aylıklarını düzenli olarak almaktadır. SSK emeklileri, yaşlılık aylığı tahsis numaralarına göre her ayın 17'si ile 26'sında aylıklarını alırken, Bağ-Kur emeklileri ise her ayın 25'i ile 28'i içinde aylıklarını hesaplarında görüyorlar. Memur emeklilerinin ise aylık günü ayın 1'i ile 5'i içinde bulunmaktadır.

4A 4B 4C den emekli iseniz bu habere dikkat! İşte masadaki rakamlar

Fakat, bayram gelmeden emeklilere yönelik sevindirici bir haber geldi. SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin Haziran aylıklarının, memur emeklilerinin ise Temmuz aylıklarının erken verilmesi planlanmaktadır. Bu şekilde, emekliler hem aylıklarını erken alabilecekler hem de bayram ikramiyeleri hesaplarına yatırılabilecektir.

4A 4B 4C'den emekli iseniz bu habere dikkat! İşte masadaki rakamlar


Geri Dön