27 / 05 / 2024

4A 4B 4C'den emekli iseniz bu habere dikkat! İşte masadaki rakamlar

4A 4B 4C'den emekli iseniz bu habere dikkat! İşte masadaki rakamlar

Bayram öncesi SSK ve Bağ-Kur emeklilerini mutlu eden bir ikramiye müjdesi yapıldı! Yeni formüllerle ikramiye oranları yükselecek. Emeklilere en az 2.500 TL - 3.000 TL ödeme yapılması planlanıyor. Ayrıntılar haberimizde.



SSK kapsamında gelir ve aylık elde edenlerin Haziran dönemi gelir/aylıkları ile Kurban Bayramı ikramiyelerinin 17 Haziran ile 21 Haziran tarihleri içinde 5 gün içinde ödenmesi amaçlanmaktadır. Bağ-Kur emeklileri ise Haziran dönemi gelir/aylıkları ile bayram ikramiyelerinin Kurban Bayramı evvelinde, yani 22 Haziran tarihinde hesaplarına yatırılmasını bekleyebilirler. Emekli Sandığı'ndan aylık alanların ise Temmuz ayı aylık ödemeleri ile Kurban Bayramı ikramiyelerinin 23 Haziran tarihinde yatırılması söz konusu olabilecektir.

4A 4B 4C den emekli iseniz bu habere dikkat! İşte masadaki rakamlar

Bu erken aylık ödemeleri ve ikramiyeler, emekliler içinde sevinç ve mutlulukla karşılanacaktır. Bayram gelmeden ekonomik açıdan rahatlamalarını sağlayacak olan bu ödemeler, emeklilerin bayram coşkusunu daha da çoğaltacaktır.

Emekli, bir kişinin çalışma hayatını sonlandırarak belirli bir yaşa veya hizmet süresine ulaşması nedeniyle düzenli bir gelir elde etmeye hak kazandığı statüdür. Emeklilik genellikle bir iş veya meslekten ayrılarak, devlet veya özel sektör emeklilik sistemine dahil olunmasıyla gerçekleşir.

ING Bank emekli promosyonunda çığır açıyor! Milyonlarca kişi zil takıp oynayacak

İmajınızı oluşturmak için ''Porsche Macan'' bayisinde alıcılarını bekliyor! Haziran zammı ne kadar oldu?

Konforlu bir sürüş deneyimi için Volkswagen Passat Variant'a gelin! İşte Haziran ayı fiyatı


Geri Dön