19 / 05 / 2024

5 yıldızlı Kıraç Polis Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

5 yıldızlı Kıraç Polis Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Nisan'da hizmete açılacak olan Kıraç Polis Merkezi'nde sinema salonundan, spor salonuna, atış poligonundan yatakhaneye kadar her şey mevcut



Esenyurt Kıraç'ta inşaatı tamamlanan ve nisan ayında hizmete açılacak olan Emniyet binasında sinema salonundan, spor salonuna, atış poligonundan bekar memurların kalması için yatakhaneye kadar her şey mevcut

Esenyurt Kıraç Mahallesi'nde Esenyurt Belediyesi'nin de büyük desteğiyle yapılan Emniyet binasında Kıraç Polis Merkezi, Önleyici Hizmetler, Asayiş Büro, TEM Büro ve Olay Yeri İnceleme Büro hizmet verecek. Bu Emniyet binasını diğer İstanbul'da bulunan Emniyet binalarından farklı kılan ise 5 yıldızlı bir otel gibi yapılmış olması.

BU BİNADA HER ŞEY VAR
10 Nisan Polis Bayramı'nda açılışı yapılacak olan lüks Emniyet binasıyla ilgili olarak İlçe Emniyet Müdürü Bülent Köksal, 'Bu binayı bize kazandıran başta Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Derneği Başkanı Atilla Yavuz'a teşekkür ediyorum. Çünkü binanın yapılış sürecinde sürekli olarak yanımızda oldular. Bu süreçte İstanbul Emniyet Müdürümüz Hüseyin Çapkın da her türlü destek için sürekli olarak yanımızda yer aldı. Binamızda polisimizin rahat etmesi için her şey düşünüldü. Yani bu binada her şey var' diye konuştu.

'HER ZAMAN YANINIZDAYIZ'
Binanın yapımını gerçekleştiren Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, 'Daha önce de birçok araç ve polis motosikleti alımında katkılarımız oldu. Amacımız ilçemize hizmet eden polislerin rahat etmesi. Bu binada da amacımız polislerin rahat etmesi. Bundan sonra da her türlü desteği vereceğiz. Biz belediye olarak Emniyet'in her zaman yanındayız' diye konuştu.

SAUNA DA VAR BASKETBOL SAHASI DA
Tam bir 5 yıldızlı oteli andıran Emniyet binasının içinde sinema salonu, sauna, hamam, sanal similasyon atış poligonu, spor salonu, basketbol sahası, çamaşırhane ve bekar memurlar için yatakhane de bulunuyor.
50 kişilik olan ve bekar memurlar için düşünülen yatakhanede ise başarılı olan bekar polisler kalacak. Bülent Köksal, 'Başarılı personelimizi de bu şekilde ödüllendireceğiz' dedi.
Akşam/Ercan Öztürk


Geri Dön