05 / 05 / 2024

50 bin liraya kadar olan borcunuz siliniyor! Resmi açıklama geldi, başvuru süreci başladı!

50 bin liraya kadar olan borcunuz siliniyor! Resmi açıklama geldi, başvuru süreci başladı!

50 bin TL’ye kadar borcunuz siliniyor! O banka bu sabah resmi açıklama yaptı, başvuru süreci devam ediyor!



DÜŞÜK FAİZ AVANTAJLARINDAN FAYDALANIN

Yapı Kredi Bankası, ekonomik kriz sürecinde bunalan ve borçlarını ödemekte güçlük çeken vatandaşlar için kıyak geçiyor. 50.000 TL’ye kadar borçlarınızı Yapı Kredi’ye taşımanız ve borç transfer kredisi imkânlarından faydalanmanız halinde uygun faiz oranları ile borçlarınızı ödeme fırsatına sahip oluyorsunuz. Yapı Kredi borç transferi kredisi tüm bankalardan yapılacak olan transferler için geçerli. Ayrıca tüm kredi borçlarınızı taşıyabilirsiniz ancak üst limit 50.000 TL olarak belirlenmiş durumda. Ayrıca borç kapatma kredisi imkanı da veren Yapı Kredi bu pakette daha yüksek limit sunuyor.

BAŞVURU KOŞULLARI BİLDİRİLDİ

Borç kapatma kredisi fırsatlarından faydalanmak isteyenler için Yapı Kredi’nin resmi internet sitesi üzerinden başvuru koşullarına ilişkin açıklama yapıldı. Yapı Kredi’nin yaptığı açıklamaya göre farklı bankalara çeşitli tutarlarda borcu olanlar tek bir çatı altında yani Yapı Kredi Bankası’nda toplayarak borç kapatma kredisi fırsatından faydalanabiliyor. Düşük faizli olarak sunulan borç transfer kredisinde ön onaylı limit bulunuyor. Yani başvuru işlemlerini önceden mobil bankacılık, internet bankacılığı, telefon bankacılığı ya da Yapı Kredi şubelerinden yapmanız gerekiyor. Ön onay aldıktan sonra ise doğrudan şubeye giderek tamamen transfer işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

ŞARTLAR NELER?

Yapı Kredi borç transferi kredisinde şartlar banka tarafından belirlendi. Öncelikle Bankalara borcunuz olabilir ancak kredi notunuzun düşük olmaması gerekiyor. Yapı Kredi Bankası bu konuda yaptığı duyuruda kara listeye girmemiş olma şartı arandığını bildirdi. Zaten borç transfer kredisinin amacı borçlarınızı kapatmak olduğu için borçlu olmanız bir şeyi değiştirmiyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, düzenli bir gelire sahip olmak, Kredi notunun 1200 puan ve üstü olması bankanın istediği diğer şartlar arasında yer alıyor. Yapı Kredi Bankası’nın borç transfer ve borç kapatma kredileri ile ilgili olarak daha detaylı bilgi almak için resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 10 Eylül 2022 tarihinde saat 22.237'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,24 Türk Lirası, euro 18,15 Türk Lirası, altının gramı ise 1000,72 Türk Lirası değerinde.

Akaryakıt fiyatları bir kez daha değişti! İşte 9 Eylül 2022 akaryakıt fiyat listesi

Emekli ve memura yine zam göründü! İşte yeni maaşlar!

İslam Memiş, 'Hayra alamet değil' dedi, tarih verdi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön