07 / 05 / 2024

50 MP kameralı amiral gemisi Huawei Nova 9 Teknosa'da! 9 Aralık 2022 fiyat listesi...

50 MP kameralı amiral gemisi Huawei Nova 9 Teknosa'da! 9 Aralık 2022 fiyat listesi...

Teknosa, Huawei Nova 9'u satışa çıkardı. Peki, Teknosa'da satılan Huawei Nova 9 fiyatı ne kadar? Huawei Nova 9 Teknosa'da kaç TL? Huawei Nova 9 özellikleri neler? İşte 9 Aralık 2022 Hepsiburada Huawei Nova 9 fiyat listesi ve özellikleri...



Akıllı telefonları hem kullanıcıların hem de teknoloji otoritelerinin beğenisine sunan Çinli şirket Huawei, teknoloji tutkunlarının çok sevdiği Nova ailesini 128 GB ve 8 GB RAM (Huawei Türkiye Garantisi) ile Huawei Nova 9 modelleri ile genişletiyor. Modern tasarımı, geniş OLED ekranı ve arka kısma şık bir şekilde yerleştirilmiş kamerası ile performans açısından rakip amiral gemisi cihazlara markanın tasarım uzmanlığını ortaya koyan model, 128GB 8GB RAM (Huawei Türkiye Garantili) ile kullanıcıların ihtiyaçlarına çözüm getiriyor.  

Huawei Nova 9'a indirim! 1 Aralık 2022 fiyat listesi...

Huawei Nova 9 128GB 8GB RAM (Huawei Türkiye Garantili) ekran boyutu ve yapısı, Huawei'nin amiral gemisi cep telefonu serisinden esinlenerek rahat bir cep telefonu kullanım deneyimi sunuyor. 6,57 inçlik OLED köpük ekran, 1080 x 2340 piksel çözünürlüğe sahip görüntüler üreterek sektördeki en son enerji verimliliği ve görüntüleme özelliklerini temsil eder. Renk doğruluğu standardını belirleyen ve parlaklık açısından iyi performans gösteren ekran, DCI-P3 renk alanını destekliyor ve HDR10 sertifikası almaya hak kazanıyor. Sadece üç boyutlu eğri gözünüze çarpmıyor, aynı zamanda akıllı telefon aynı zamanda mükemmel bir işlevselliğe sahip ve ayrıca ekranda bir parmak izi okuyucusu var. Böylece cihazınızla eşleştirilmiş ekrana dokunduğunuz anda kilit ekranı açılıyor ve telefonunuzu kullanabiliyorsunuz.

Huawei Nova 9 ve Nova 9 SE'de indirim! 23 Ekim 2022 fiyat listesi...

Huawei Nova 9 128GB 8GB RAM (Huawei Türkiye Garantili), çeşitli çalışma frekanslarında çalışan sekiz çekirdekli işlemcileri ile tatmin edici performans gösteriyor ancak bu oyunda mobil oyuncuların başarı beklentilerini karşılıyor. Adreno 642L grafik işlemci desteği ile 120Hz'de özellikle 3D olarak oyun oynayabileceğiniz bir ortam sunan bu model, sevdiğiniz onlarca oyunu telefonunuzda depolamanıza olanak tanıyor. Huawei Nova 9 128 GB 8 GB RAM (Huawei Türkiye Garantili) dahili depolama kapasitesi için yeterlidir ancak hafıza kartı cihaza takılamaz.

Vatan Bilgisayar Huawei Nova 9 SE'ye indirim yaptı! Bu ay daha ucuz! 8 Aralık 2022 fiyat listesi...    Günlük hayatınızdaki ilginç anları ölümsüzleştirebilecek ya da harika tatil anıları oluşturabilecek bir cep telefonu arıyorsanız Huawei Nova 9 128GB 8GB RAM (Huawei Türkiye Garantisi) size rahatlıkla eşlik edebilir. f/1.9 diyafram açıklığına sahip 50 megapiksel ana arka kamerası ile benzersiz görüntüler yakalayabilen bu ürün, dijital görüntü sabitleyicinin etkisiyle kamera sarsıntısından kaynaklanan görüntü bozulmalarını en aza indiriyor. Ana arka kamera merceğinden daha alçakta konumlandırılan ultra geniş, makro ve derinliğe duyarlı bir mercek, sanatsal çekimler yapmanızı sağlar. Başta portre modu olmak üzere birçok çekim seçeneğine sahip 32 megapiksel ön kamera, ağır çekim video kaydı gibi özelliklerle ellerinizi güçlendiriyor.

Huawei Nova 9 SE'ye indirim! 5 Kasım 2022 fiyat listesi...HUAWEI NOVA 9 TEKNOSA 9 ARALIK 2022 FİYAT LİSTESİ

1 - HUAWEI Nova 9 128GB Akıllı Telefon Mavi Fiyatı: 14 bin 999 lira yerine sadece 12 bin 999 lira

AYRINTILI BİLGİ İÇİN: http://www.teknosa.com/

 


Geri Dön