02 / 05 / 2024

66 Villakent arsasının yüzde 60’ı, 5 günde satıldı!

66 Villakent arsasının yüzde 60’ı, 5 günde satıldı!

Ege-Koop'un Villakent alanında satışa sunduğu son 66 arsanın yüzde 60'ı kampanyanın başlamasından sadece beş gün geçmesine rağmen satıldı. Son 66 arsa için sadece 5 bin lira peşinat alındı.




Ege-Koop'un, Menemen'de Avrupa standartlarındaki projesi Villakent alanında satışa sunduğu son 66 arsanın yüzde 60'ı kampanyanın başlamasından sadece beş gün geçmesine rağmen satıldı. Yoğun talep üzerine satışa sunulan ve büyüklükleri 320 metrekare ile 746 metrekare arasında değişen son 66 arsa için sadece 5 bin lira peşinat alındı.


Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, ülke ekonomisinin sıkıntılı bir süreçte olduğu bugünlerde inşaat sektöründe de ciddi bir duraganlık yaşandığını belirterek, "Buna rağmen arsa kampanyamız çok büyük rağbet gördü. Ortaklarımız gerçekten çok iyi bir yatırım gerçekleştirdi" dedi.


"En hızlı büyüyen bölge"

Öte yandan gayrimenkul uzmanları, Ege-Koop'un arsalarına gösterilen ilgiyi şaşırtıcı bulmadıklarını dile getirdi. Uzmanlar, "Bölgede bin bahçeli konut var. Türkiye'nin en hızlı büyüyen bölgesi burası. Bir yandan öğrenci sayısı 5 bini aşan Gediz Üniversitesi ile yeni eğitim üssü olarak nitelenirken diğer yandan plastik sanayi de buraya yerleşiyor. Körfez manzaralı, müstakil, tapulu, imarlı ve mimari projeli arsalar. Ve yüzde 40 inşaat hakkına sahipler. İmarlı arazi sağlam yatırımdır. İmarlı arsada risk almazsınız ve ilerde fiyatı belli bir seviyeye mutlaka yükselir. En kötü ihtimalle o gün koyduğunuz parayı birkaç kat fazlasıyla alabilirsiniz. Tüm bunları düşündüğünüzde gösterilen ilgi şaşırtıcı değil" dediler.



Yeni Asır


Geri Dön