24 / 07 / 2024

villa kent arsa peşinat

villa kent arsa peşinat

Ege-Koop'un Villakent alanında satışa sunduğu son 66 arsanın yüzde 60'ı kampanyanın başlamasından sadece beş gün geçmesine rağmen satıldı. Son 66 arsa için sadece 5 bin lira peşinat alındı.

Ankara’da, Hazine'ye ait 129 adet arsa ve arazi satılıyor! 98 bin TL’den başlayan fiyatlarla…

Milli Emlak, Başkent Ankara’da toplam 129 adet arsa ve araziyi 98  bin TL’den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ihale ile ilgili ayrıntılar...

Başkent’te, Hazine'ye ait 23 adet konut ve ticari imarlı arsa satılıyor!

Milli Emlak, Başkent Ankara’da toplam 23 adet arsa ve araziyi 670  bin TL’den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ihale ile ilgili ayrıntılar...

Shelton Bodrum projesi görücüye çıktı! Tamamı 4+1'lerden oluşan 104 villa!

Bodrum, Adabükün’de sahibi olduğu arsa üzerine her biri 3+1, 140 metrekareden oluşan 104 villa projesini hayata geçiren Shelton, yapımını tamamladığı örnek villaların tanıtını yapıldı. 

2 ildeki 30 adet arsa ve arazi yüzde 20 indirimle satılıyor: Milli Emlak satış Nisan müjdesi! 

Başkent Milli Emlak ve Kozaklı Milli Emlak, yüzde 20 indirimle 30 adet arsa ve araziyi satıyor. İşte o satışlarla ilgili tüm detaylar... 

Milli Emlak'tan Ankara'da yüzde 20 indirim ve 8 taksitle beş arsa!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ulus Emlak Müdürlüğü Ankara'da yer alan 5 arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 20 Aralık'ta yapılacak.

İl Özel İdare başkentte yurt ve arsa satacak!

Çorum İl Özel İdaresi başkent Ankara'da yurt ve arsa satacak. Söz konusu ihale 15 Kasım tarihinde yapılacak.

Başkent Milli Emlak, Ankara'daki 10 arsa ile 76 araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! 

Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara ili, Altındağ ilçesinde yer alan 10 adet arsa ile Kalecik ilçesindeki 76 adet arsayı yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki başkentteki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? Taksitle ödeme yapılıyor mu?

Ankara'da 8 taksitle emlak vergisi ve KDV'den muaf imarlı arsa fırsatı!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ulus Emlak Müdürlüğü, Ankara Altındağ'da yer alan arsayı 8 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu arsa emlak vergisinden de muaf.

Denize sıfır, villa imarlı Boğaziçi Arsa Lapseki projesi satışta! Bu haftaya özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Boğaziçi Arsa Çanakkale Lapseki projesi satışa çıktı. Bu haftaya özel satışlarda yüzde 5 indirim uygulanacak. Peki, Boğaziçi Arsa Lapseki projesi ne kadar, kaç TL?

Ankara Büyükşehir'den kaçırılmayacak fırsat: 21 arsa, 3 iş yeri ve 1 konut satacak! Hemen bakın!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, başkent Ankara'da yer alan 21 arsa, 3 iş yeri ve 1 konutu satışa çıkardı. Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın...

Şile Villa Arsaları Hasanlı projesi satışta! Fiyatlar 1 milyon 70 bin TL'den başlıyor!

Arsago güvencesi ile Şile Villa Arsaları Hasanlı projesi satışa çıktı. Arsa fiyatları 1 milyon 70 bin TL'den başlıyor.

Sincan Belediyesi Ankara'da arsa satacak!

Ankara İli Sincan Belediye Başkanlığı, başkent Ankara'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 15 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan başkent Ankara'da satılık arsa fırsatı! Konut imarlı bu arsayı kaçırmayın!

Satışa çıkardığı KDV'den muaf arsaların ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Ankara'da konut imarlı arsa satıyor. İşte Milli Emlak tarafından satışa çıkarılan arsa ile ilgili detaylar...

villa kent arsa peşinat Haberi

villa kent arsa peşinat


Ege-Koop'un, Menemen'de Avrupa standartlarındaki projesi Villakent alanında satışa sunduğu son 66 arsanın yüzde 60'ı kampanyanın başlamasından sadece beş gün geçmesine rağmen satıldı. Yoğun talep üzerine satışa sunulan ve büyüklükleri 320 metrekare ile 746 metrekare arasında değişen son 66 arsa için sadece 5 bin lira peşinat alındı.


Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, ülke ekonomisinin sıkıntılı bir süreçte olduğu bugünlerde inşaat sektöründe de ciddi bir duraganlık yaşandığını belirterek, "Buna rağmen arsa kampanyamız çok büyük rağbet gördü. Ortaklarımız gerçekten çok iyi bir yatırım gerçekleştirdi" dedi.


"En hızlı büyüyen bölge"

Öte yandan gayrimenkul uzmanları, Ege-Koop'un arsalarına gösterilen ilgiyi şaşırtıcı bulmadıklarını dile getirdi. Uzmanlar, "Bölgede bin bahçeli konut var. Türkiye'nin en hızlı büyüyen bölgesi burası. Bir yandan öğrenci sayısı 5 bini aşan Gediz Üniversitesi ile yeni eğitim...