22 / 05 / 2024

7 bin 500 TL'nin üzerinde maaş alan emekliler aman dikkat! İşte Temmuz 2023 zam tahminleri!

7 bin 500 TL'nin üzerinde maaş alan emekliler aman dikkat! İşte Temmuz 2023 zam tahminleri!

7 bin 500 TL'nin üzerinde maaş alan emekliler için Temmuz 2023 zam tahminleri de peş peşe geldi. Peki emekli Temmuz 2023 zammının ne kadar olması bekleniyor? 



Yeminli Mali müşavir Ahmet Kurtuluş konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında Temmuz ayında memur ve emeklilere 30 oranında bir zam beklediğini belirterek, hem memur hem de emekliler için bu oranda bir artış yapılacağını söyledi.

Verilen detaylara göre, Temmuz 2023 zammından önce de 7 bin 500 TL'nin üzerinde maaş alanlara yüzde 25 oranında zam yapılacağını düşündüğünü kaydeden Yeminli Mali müşavir Ahmet Kurtuluş, "Temmuz ayını beklemeden emekli ve memura refah payı artışı olacağını bekliyorum." dedi.

7 bin 500 TL nin üzerinde maaş alan emekliler aman dikkat! İşte Temmuz 2023 zam tahminleri!

SEÇİM ÖNCESİ REFAH PAYI ARTIŞI NE OLUR?

Yaptığı açıklamada 7. ayda beklediği zammın yüzde 30 olduğunu söyleyen, Yeminli Mali müşavir Ahmet Kurtuluş, seçim öncesinde yüzde 25 iyileştirme yapılacağını düşündüğünü kaydederek, 7 bin 500 TL'nin üzerinde alanlar ilk maaşlarını yüzde 25 zamlı alacak düşüncesinde olduğunu da belirtti.

ASGARİ ÜCRET ZAMMI HAKKINDA

Asgari ücret zammı ile ilgili olarak da önemli açıklamalar yapan Yeminli Mali müşavir Ahmet Kurtuluş, asgari ücret artışının dolar kuruna endeksleneceğini tahmin ettiğini kaydederek, şu anda dolar kurunun seyrinin asgari ücret seviyesini belirleyeceğini kaydetti. "Benim asgari ücrette ara zam tahminim 10 bin lira seviyelerindedir." diyen Yeminli Mali müşavir Ahmet Kurtuluş, "Temmuz ayına kadar dolar kurunun daha da yükselmesi halinde 11 bin, 11 bin 500 lira seviyeleri gündeme gelebilir." dedi.

Devlet Su İşleri personel alımında Mayıs 2023 müjdesi geldi! Hem sınavsız hem de mülakatsız alımları sakın kaçırmayın!

Tapu sahipleri dikkat! 2023 yılı Emlak Vergisi hangi değer üzerinden ödenecek?

Memur maaş zammı ne kadar olacak? Memurlara Temmuz ayında yüzde kaç zam yapılacak? Rakamlar peş peşe verildi! 


Geri Dön