29 / 04 / 2024

7 milyon adet sattı Türkiye’ye geliyor! X-Trail 24 Ekim 2022 fiyat listesi

7 milyon adet sattı Türkiye’ye geliyor! X-Trail 24 Ekim 2022 fiyat listesi

Dünya çapında 7 milyon adede yakın satış yapan X-Trail modelinin yeni jenerasyonu, çarpıcı tasarımı, premium dokusu, yenilikçi çift motorlu e-4ORCE konforlu ve keyifli bir SUV performansı sunuyor. Nissan X-Trail Kasım ayında Türkiye’de satışa çıkıyor.



2001 yılındaki ilk tanıtımının ardından tüm dünyada 7 milyon adede yakın satışı ile dünyanın en popüler aile araçlarından birisi olan Nissan X-Trail, SUV segmentinde e-power, çıtayı bir üst seviyeye taşıyor.

Maceradan keyif alan müşteriler, gelişmiş elektrikli dört tekerden çekiş güç aktarma organı e-4ORCE ile yeni nesil X-Trail’in sunduğu güçlü performansın ve gelişmiş elektrikli sürüş teknolojilerinin tadını çıkaracak.

İleri teknoloji ve mühendisliğin bir araya geldiği yeni Alliance CMF-C platformunda üretilen X-Trail, sezgisel teknolojisi ile SUV çizgisine ek olarak esnek kullanıma sahip. Yeni X-Trail, hem beş hem de yedi koltuklu değişken seçenekleri sunuyor.

Önceki üç nesil X-Trail modellerinin merkezinde, sertliği ve sağlamlığı ile güven tazeleyen kendine özgü stili yer alıyordu. Yeni X-Trail’in iç ve dış tasarımı ile de aracın çok yönlü ve maceracı ruhunu dışa vuruyor. Güven veren sağlamlığıyla dış kısmında, yüzer tavan modeli ve V-motion ızgarası gibi Nissan’a özgü tasarım detaylarıyla da bir adım öne çıkıyor. Ön tamponun gövdesi içinde yer alan çarpıcı farları ve tasarım hattı boyunca yerleştirilmiş gündüz farları tüm dikkatleri aracın üzerine çekiyor.


Geri Dön