02 / 05 / 2024

8 bin 9 bin 10 bin TL! Emekli promosyonunda müthiş gelişme tarih uzadı! Ziraat, Garanti, İş Bankası

8 bin 9 bin 10 bin TL! Emekli promosyonunda müthiş gelişme tarih uzadı! Ziraat, Garanti, İş Bankası

Emekli promosyonlarıyla ilgili çok önemli bir gelişme yaşanıyor. Banka değiştirme tarihi 30 Eylül'e kadar uzatıldı. Şu anda bankalar emekli promosyonlarını 10 bin TL'ye kadar çekmiş durumda. Gelin birlikte detaylara göz atalım.



Türkiye'de emekli promosyonları konusundaki yarış hız kesmeden devam ediyor. Bankalar emeklileri kendilerine çekmek için kıyasıya yarışırken, emekliler de en karlı promosyonlarını almak adına ciddi bir araştırma yapıyor. Bu gelişmelerin yaşandığı sırada banka taşıma işlemleri hakkında çok önemli bir haber geldi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön