02 / 05 / 2024

8 bin 9 bin 10 bin TL! Emekli promosyonunda müthiş gelişme tarih uzadı! Ziraat, Garanti, İş Bankası

8 bin 9 bin 10 bin TL! Emekli promosyonunda müthiş gelişme tarih uzadı! Ziraat, Garanti, İş Bankası

Emekli promosyonlarıyla ilgili çok önemli bir gelişme yaşanıyor. Banka değiştirme tarihi 30 Eylül'e kadar uzatıldı. Şu anda bankalar emekli promosyonlarını 10 bin TL'ye kadar çekmiş durumda. Gelin birlikte detaylara göz atalım.



Emeklilere promosyon ödemelerinde en yüksek limitlerden birini sunan Yapı Kredi, bir aylık net maaşı 2.500 TL ve üzerinde olan emeklilere net 7 bin 500 TL promosyon ödemesi yapıyor. 30 Eylül 2022 tarihine kadar maaş taşıma başvurularını kabul eden Yapı Kredi, aynı zamanda emekli yakınlarını da Yapı Kredi’ye getirenlere 250 TL ve 10 kişi için toplamda 2 bin 500 TL ödeme ile promosyonlarda 10 bin TL’ye kadar ödemeler yapıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön