27 / 04 / 2024

87 bin TL'ye sıfır ev alabilirsiniz! Prefabrik evlerde yaz fırsatı! İşte 26 Mayıs 2022 fiyat listesi...

87 bin TL'ye sıfır ev alabilirsiniz! Prefabrik evlerde yaz fırsatı! İşte 26 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Prefabrik evlere talep gün geçtikçe katlanıyor. Uygun maliyet tutarı ve hızlı şekilde inşa edilen prefabrik ev fiyatları gündemden düşmüyor. İşte 26 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Pinar Demircan

Betonarme yapıya sahip bir apartman dairesi ya da müstakil bir konut için ödeyeceğiniz  miktarın çok daha düşük oranıyla sahip olabileceğiniz tek katlı prefabrik evlerde mimariyi kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Prefabrik evlere talep gün geçtikçe katlanıyor. Prefabrik evler günümüz koşullarına uygun şekilde hızla tasarlanıyor ve uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. 

87 bin TL ye sıfır ev alabilirsiniz! Prefabrik evlerde yaz fırsatı! İşte 26 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Prefabrik evler 50-60 yıla kadar dayanıklı olması, 4 mevsim yaşanılabilir olması ve kişilerin kendilerinin tasarlayabilmesi özellikleriyle ön plana çıkarken, inşaat izni olmayan arsalarda inşa edilebilmesi de talebi de artırıyor. 

Ofis mimarisi ya da çeşitli iş alanları ve konut olarak kullanılabilen prefabrik evlerin hızlı kurulumları tercih edilme sebeplerinden biri oluyor. Prefabrik evlerde, ses, ısı ve su yalıtımı olarak betonarme binalarla karşılaştırıldığında çok daha yüksek izolasyon sağlanıyor.

Peki prefabrik ev fiyatları ne kadar? En uygun prefabrik ev fiyatı kaç lira? İşte 26 Mayıs 2022 prefabrik ev fiyat listesi...


Geri Dön