27 / 04 / 2024

A101'de Kablosuz Süpürge 3.899, Blender Seti 799 TL'ye düştü! Anneler gününe özel kampanyayı kaçırmayın

A101'de Kablosuz Süpürge 3.899, Blender Seti 799 TL'ye düştü! Anneler gününe özel kampanyayı kaçırmayın

Şubelerinde gıda ürünleri, temizlik malzemeleri, kişisel bakım ürünleri, ev gereçleri, giyim ve aksesuarlar gibi birçok farklı kategoride ürünler bulunan A101 haftalık aktüel ürünlerini duyuran A101, bu sefer anneler gününe özel ürünleri ile gündem olacak.



A101, özellikle ekonomik olarak sıkıntı yaşayan kesimlerin temel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla tasarlanmıştır. Bu nedenle, A101'in müşteri kitlesi genellikle düşük ve orta gelirli ailelerdir. Ancak, düşük fiyatlar sunan A101, yüksek kaliteye sahip ürünler sunmaya da özen göstermektedir ve müşteri memnuniyetine önem vermektedir.

A101, Türkiye'de faaliyet gösteren bir perakende market zinciridir. A101, 2008 yılında kurulmuştur ve kısa sürede hızla büyümüştür. Bugün Türkiye'nin birçok ilinde ve ilçesinde, toplamda 10 binden fazla mağazası bulunmaktadır.

A101, temel ihtiyaçları karşılayan ucuz fiyatlı ürünler sunar. Mağazalarda, gıda ürünleri, temizlik malzemeleri, kişisel bakım ürünleri, ev gereçleri, giyim ve aksesuarlar gibi birçok farklı kategoride ürünler bulunmaktadır. Ayrıca, A101'in kendi markası olan "MİLPA" ürünleri de mevcuttur.

A101, müşteri memnuniyetine önem veren bir perakende zinciridir. Uygun fiyatlı ürünler sunmasının yanı sıra, müşterilerine kaliteli hizmet sunmak için sürekli olarak müşteri geri bildirimlerini takip eder ve mağaza içi düzenlemelerini ve çalışanları eğitimleriyle geliştirir. Ayrıca, sosyal sorumluluk projelerine de destek vererek, toplum yararına çalışmalar yapar.

A101 de Kablosuz Süpürge 3.899, Blender Seti 799 TL ye düştü! Anneler gününe özel kampanyayı kaçırmayın

Makul ücretli ve kaliteli ürünleri müşterilerine sunmayı amaçlayan zincir mağazalarından biri olan A101, anneler gününe özel ücretleri ilan edildi. A101 hangi ürünlerini tüketicinin beğenisine sunuyor? İşte detaylar haberimizde...

 


Geri Dön