01 / 06 / 2024

ABD istihdamı Bitcoin’i niye düşürüyor?

ABD istihdamı Bitcoin’i niye düşürüyor?

Uzun zamandır beklenen ABD istihdam rakamları bugün açıklandı. TSI tarafından 16:30'da açıklanan verilere göre Ocak ayında istihdam 517.000 arttı. Beklenen sayı 185.000 idi.



“Enflasyon verisi de beklenmeli”

“Mevcut durumda ekonomide herhangi bir yavaşlama yok, resesyon ihtimali de neredeyse ortadan kalkmış gibi duruyor. Bu durumda enflasyon bu şekilde devam edebilir. Yine de bu veri de biraz teyide muhtaç. Enflasyon verisine de bakmak gerekiyor. Oradaki enflasyondaki durum, bize kripto para piyasaları açısından en azından 3-4 aylık vadede gideceğimiz yönü söyler diye düşünüyorum.”

ABD istihdamı Bitcoin’i niye düşürüyor?

Powell ne demişti?

Fed Başkanı Jerome Powell, 1 Şubat'ta yaptığı açıklamada, faiz oranlarının yeterince kısıtlayıcı olmadığını ve "işgücü piyasası göstergelerinin çok güçlü olduğunu" vurguladı. Birkaç faiz artırımı daha yapmayı değerlendirdiklerini belirten Powell, faiz indirimi konusunda ise “Benim ve arkadaşlarımın görüşüne göre bu sene faiz indirimleri için uygun ortam olmayacak.” açıklamasında bulunmuştu.

FTX çökünce dizginler çekildi! kripto endüstrisini düzenleme planları devreye giriyor
Kripto para piyasasında 38 milyon dolarlık yeni anlaşma imzalandı!
Bitcoin 6 ayın en yüksek seviyesine çıktı!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön