25 / 07 / 2024

ABD yüksek enflasyonla mücadele ediyor! En büyük masraf barınma ve yiyecek

ABD yüksek enflasyonla mücadele ediyor! En büyük masraf barınma ve yiyecek

Aileler, enflasyona ayak uydurmaya çalışırken, Yükselen kira ve bakkaliyeden kamu hizmetlerine kadar her şeye bir ayda eskiye nazaran çok daha fazla para ödüyor.




Ve aynı zamanda, enflasyonun hızı açıkça yavaşladı. Aralık ayında tüketici fiyatları yıllık bazda %6,5 artarak Ekim 2021'den bu yana en yavaş artışını kaydetti.

Moody's Analytics ekonomisti Matt Colyar Perşembe günü yayınladığı raporda, "ABD ekonomisinin yüksek enflasyonla mücadelesinde yılın son aylarında  önemli ilerleme kaydedildi" dedi

ABD yüksek enflasyonla mücadele ediyor! En büyük masraf barınma ve yiyecek

Şu anda, tüm Amerikalılar enflasyonun etkilerini bir şekilde hissediyor. Orta ve üst sınıf haneler enflasyonla, 
eğlence ve lüks harcamalarını kısmak gibi geçimlerini veya refahlarını ciddi şekilde etkilemeyen şekillerde başa çıkabilirler. Bununla birlikte, alt sınıf ve alt orta sınıf aileler, hayatta kalmalarını tehdit eden yaşam tarzı kısıtlamalarıyla karşı karşıyadır

İlk ödeme hesaplara yattı! 36.000 TL Promosyonla rekor kırıldı. O kurumun çalışanları bayram etti

Ziraat Bankası'ndan tam da ihtiyacınız olan kampanya! Alışverişe çıkmadan bu avantajı hemen öğrenin! 

Mobilyacılar vites büyüttü! İşte 2023 hedefleri


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön