29 / 04 / 2024

İlk ödeme hesaplara yattı! 36.000 TL Promosyonla rekor kırıldı. O kurumun çalışanları bayram etti

İlk ödeme hesaplara yattı! 36.000 TL Promosyonla rekor kırıldı. O kurumun çalışanları bayram etti

Ekonomik şartlar bankalarıda promosyon teşviklerinde cömert olmaya zorlamıştı. Bir birinden farklı rakamlarla EYT,emekli ve memuru bankalarına çekme yarışında rekabet de kızışmıştı. AKBANK ilk ödemeyi yaparak gündeme geldi.



EYT'nin şekillenmmesi ve kapsamının açıklanmasıyla beraber 2023'e girilir girilmez bankalar promosyonlarını açıklamaıştı. EYT ve memurları kurumuyla çalışması için teşvik eden bankalar da her geçen gün promosyon rakalmlarını değiştirmişti. Tek seferde 36.000 TL promosyon ödemesi yaparak AKBANK Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü çalışanlarının hesaplarına yatırarak rekor kırdı. 

İlk ödeme hesaplara yattı! 36.000 TL Promosyonla rekor kırıldı. O kurumun çalışanları bayram etti

Bankaların emekli promosyonu kampanyaları devam ederken, çalışanlar da kurumlar ile bankalar arasında yapılacak anlaşmaları yakından takip ediyorlar. Bu kapsamda, maaş promosyonu için bankalar ile mutabakat sağlanması durumunda, belediyeler, bakanlıklar, sendikalar, üniversiteler, müdürlükler ve çeşitli kurumlar kamuoyuna bilgi veriyorlar.

36.000 TL Promosyon

Eskişehir Sağlık Sen’in sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre, İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı kurumlarda vazifeli sağlık  çalışanlarının maaş promosyonları banka hesaplarına iletildi. Personellere sağlanan 36.000 TL promosyon ödemesine ait yapılan paylaşımda ”İl Sağlık Müdürlüğüne Bağlı Kurumlarda Görev Yapan Sağlık Çalışanlarımızın Promosyon Ücretleri Maaş Hesaplarına Yatmıştır. Türkiye rekoru 36.000 TL tek seferde hesaplara yattı. Promosyon süreaşamasında cinde yapıcı yaklaşımlarından dolayı AKBANK İstasyon Şube Müdürü Cengiz KOÇ’a teşekkür ederiz. Güle güle harcayınız.” ifadeleri yer aldı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön