16 / 05 / 2024

İlk ödeme hesaplara yattı! 36.000 TL Promosyonla rekor kırıldı. O kurumun çalışanları bayram etti

İlk ödeme hesaplara yattı! 36.000 TL Promosyonla rekor kırıldı. O kurumun çalışanları bayram etti

Ekonomik şartlar bankalarıda promosyon teşviklerinde cömert olmaya zorlamıştı. Bir birinden farklı rakamlarla EYT,emekli ve memuru bankalarına çekme yarışında rekabet de kızışmıştı. AKBANK ilk ödemeyi yaparak gündeme geldi.



Promosyon mujdesi rekor 36 bin tl Promosyon Açıklamaları Geliyor

Emekli maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair garantide bulunan müşterilere promosyon ödemesi yapılırken, başka kurumlardan maaş  promosyonları ile alakalı açıklamalar da gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda, bankalar ile kurumlar arasında anlaşma sağlandıkça, önümüzdekizamanlarda yeni promosyon duyurularının gelmesi bekleniyor.

İlk ödeme hesaplara yattı! 36.000 TL Promosyonla rekor kırıldı. O kurumun çalışanları bayram etti

Akbank, 30 Ocak 1948 tarihinde özel sermayeli bir ticaret bankası statüsünde Adana’da hizmete başlamıştır. Kuruluş amacı bölgedeki pamuk üreticilerine finansman desteği olmak olan Akbank, ilk İstanbul şubesini, 14 Temmuz 1950’de Sirkeci’de hizmete başlamıştır. 1954 senesinde GenelMüdürlüğü’nün İstanbul’a taşınmasının ardından şube sayısını hızla artıran Akbank, 1963 yılında tüm bankacılık işlemlerinde otomasyona geçmiştir.

Akbank, 1990 yılında halka açılmış ve 1998 yılında ikincil halka arz ile uluslararası piyasalarda American Depository Receipt (ADR) olarak da işlem görmeye başlamıştır.

Ziraat Bankası'ndan tam da ihtiyacınız olan kampanya! Alışverişe çıkmadan bu avantajı hemen öğrenin! 

Mobilyacılar vites büyüttü! İşte 2023 hedefleri

Geçtiğimiz sene rekor seviyeye çıktı! 2023 senesinin ilk enflasyon rakamları açıklanacak


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön