28 / 04 / 2024

ABD'de kripto para şirketlerinin denetimi artıyor! 

ABD'de kripto para şirketlerinin denetimi artıyor! 

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC), kripto şirketleri adına denetim firmalarının çalışmalarını artırdığı bildirildi. Endişe verici olan, şirketlerinin müşterilerinin finansmanını karşılamak için yeterli fona sahip olduğunu gösteren yedek sertifikalardır.



Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) yetkilisi Paul Munter, Wall Street Journal'a verdiği röportajda, kripto para birimlerinin denetim firmalarının raporlarının dikkatle incelendiğini belirtti. 

SEC'in denetim firmalarına ve ilgili yatırımcılara etkili bir uyarı gönderdiğini kaydeden Munter, yatırımcıları  kripto şirketlerinin öne sürdüğü bazı iddialara karşı son derece dikkatli olmaları konusunda uyardıklarını bildirdi.

 ABD de kripto para şirketlerinin denetimi artıyor! 

Munter,  kripto  şirketlerinin müşteri fonlarını karşılamak için yeterli fona sahip olduğunu göstermeyi amaçlayan rezerv kanıtı konusunda özellikle endişe duyduğunu ve şirketlerin son zamanlarda denetim firmalarının güvenilirliğini kullanarak bu raporları hazırlamak için acele ettiğini belirtti. 

SEC yetkilileri, yatırımcıların  bir denetim firmasından rezerv sertifikası aldığını iddia eden bir kripto para şirketine çok fazla güvenmemeleri gerektiğini vurguladı. Peki, kripto para fiyatlarında son durum ne? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön