18 / 05 / 2024

AcarBIu Rezidans'tan 360 derece boğaz manzarası!

AcarBIu Rezidans'tan 360 derece boğaz manzarası!

Acar Şirketler Grubu, AcarBIu Rezidans'ı kurumsal güvencesiyle, İstanbul Beykoz'da inşa ediliyor. AcarBIu Rezidans 24 yaşam katlı ikiz kulelerde toplam 240 daireden meydana geliyor.



Acar Blu Projesi, Fatih Sultan Mehmet ve Yavuz Sultan Selim köprüleri arasındaki eşsiz lokasyonuyla, 360 derece kesintisiz Boğaz ve Karadeniz manzarasıyla sevdalıları için kaliteli ve ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. 



AcarBIu Rezidans, 24 yaşam katlı ikiz kulelerde toplam 240 daireden oluşuyor... 

10.000 metrekare yeşil alan, tartar pistli yürüyüş parkuru, 245 metrekare  çocuk oyun alanı, 24 saat doktorlu ambulans hizmeti ve hali hazırda yaşayan bir site olan Acarkent'in tüm sosyal ve ticari imkanlarıyla, mahalle sıcaklığını rezidans konforu ile birleştirmektedir. 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1 ve PH dairelerde herkesin kendi ruhunu, stilini ve hayat tarzını yansıtabilmesi için Brigitte Weber Mimarlık tarafından 3 farklı seçenekli dekorasyon stilleri yaratıldı. Mimarideyse DOME+Partners "akışkanlık" ve "şeffaflık" vizyonunu benimseyerek, doğa ile insan ilişkisini kendine özgün bir şekilde bu yapıda bir araya getirdi. 


AcarBIu Rezidans, Acarlar Şirketler Topluluğu Ailesinin Mücevher Projesidir... 


Çünkü İstanbul'un stresli yaşamından uzak, hayal ettiğiniz yeşil doğası içerisinde bir kent yaşamını içerisinde bulabileceğiniz AcarBIu Rezidans'ın yaşamında; 


Sosyal Alanlar



 Blu Spa / Coliseum fitness / Restoran / Cafe 'Sinema odası / Cip lounge 'Parti Odaları / Business Odaları 'Blu room club / Çocuk parkı 'Evcil hayvan parkı / Yürüş pisti 'Seyir terası ikiz kulelerin altında 3 tam kattan ve 4000 metrekare peyzajlı açık alandan oluşan sosyal mekânlar. Rezidans sahiplerine özel olarak tasarlanmıştır. 


Hizmetlerimiz; 


Concierge Hizmetleri Kuru temizleme, lostra, ev temizlik hizmetleri, araç çağırma, yemek siparişi ve benzeri imkanlara dairenizden akıllı telefon ve tabletlerinizden ulaşarak evinizin keyfini çıkarabilirsiniz. 


Elektrik araç şarj istasyonu 


Otopark katında elektrikli araçlar için şarj istasyonlu park alanları bulunmaktadır. 


Valet ve araç yıkama hizmetleri 


Araçlarınızı özel eğitimli şoförlere park ettirme ve yıkama hizmeti siz rezidans sahiplerine sunulmaktadır. Motosikletleriniz içinde park alanları oluşturulmuştur.

 

Teknik servis hizmetleri 


Hayatınızı kolaylaştırmak için konusunda uzman teknik servis ekibi 24 saat hizmet vermektedir. 


Depolama alanı hizmeti 


Rezidans sakinlerine özel 5 ile 8 metrekare  arasında değişen depolama alanları tahsis edilmektedir. 


Karadeniz Gözde


Geri Dön