18 / 05 / 2024

Acil nakit ihtiyacı olanlar dikkat! Bir banka 10 bin TL'yi tak diye hemen verecek

Acil nakit ihtiyacı olanlar dikkat! Bir banka 10 bin TL'yi tak diye hemen verecek

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlarla ilgili güzel bir gelişme yaşandı. Bir banka vatandaşlara yönelik nakit avantsta ciddi kolaylık sağlama yoluna gitti.



Faizsiz ve Taksitli 10.000 TL’ye kadar Nakit Avans başvurusunda bulunmak isteyenler Garanti BBVA Mobil uygulama ya da BonusFlaş uygulaması üzerinden katılım sağlayabilir. Kart başvurusu kabul edildikten sonra fiziki olarak teslim alanlar ve kredi kartını açanlar 28 Şubat 2023 tarihine kadar Taksitli Nakit Avans başvurusunu bir kez değerlendirebilir.

Banka kartı ya da ek kart ile yapılacak başvurularda alınmıyor. Taksitli Nakit Avans tutarı faizsiz olarak kullanılmak istendiğinde 10.000 TL ile sınırlama getirilmiştir. Bireysel kredi kartı kullanıcıları Taksitli Nakit Avans başvurusunu sunabilir. Garanti BBVA Mobil uygulama üzerinden Taksitli Nakit Avans kullanmak isteyenlerin şu adımları takip etmesi önerilir:

  • Garanti BBVA Mobil uygulamasına kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapınız.
  • “Hesap ve Kart” menüsüne giriş yapınız.
  • “Kartlar” adımına geçiniz.
  • “Nakit ve Ödeme Çözümleri” kategorisi altında yer alan “Taksitli Nakit Avans” adımını kullanarak talep tutarı ve taksit bilgilerini giriniz.

Geri Dön