28 / 04 / 2024

Emekli promosyonlarına bir zam daha! 10 bin TL’yi geçecek! Promosyon için bu tarihi bekleyin

Emekli promosyonlarına bir zam daha! 10 bin TL’yi geçecek! Promosyon için bu tarihi bekleyin

Bankaların promosyon yarışı gün geçtikçe hız kazanıyor. 7 bin 500 TL civarında seyreden emekli promosyonlarının ocak ayında 10 bin TL’yi aşacağı düşünülüyor.



Emekli maaşlarına gelen zamların ardından bankaların promosyon yarışı hız kazandı. Fiyatlar günden güne artarken bankalar kampanyaların süresini de uzattı.

Bankaların verdiği bu promosyonlarla ilgili her gün yeni önemli gelişmeler gündeme geliyor. Şu sıralar bazı bankaların verdiği  7 bin 500 TL civarında  emekli promosyonlarının ocak ayıyla birlikte 10 bin TL'yi aşacağı düşünülüyor.

Bankalar ağustos ayında bitmesi planlanan promosyon kampanyalarını uzatma kararı aldı. Bu gelişme en çok emeklileri sevindirirken, promosyonlarla ilgili ocak ayında daha önemli gelişmeler yaşanacağı düşünülüyor.

KAMPANYA HEDEFİNİ TUTTURAN BAZI BANKALAR ÇEKİLDİ

Belirlenen müşteri hedefine ulaşan bazı bankalar maaş promosyon ödemelerinde rakamı aşağı çekti ancak bazı bankalar promosyon fiyatlarını daha da artırdı.

Senede 2 kez zam alan emekli maaşı zammı hesabı yapan bankaların Ocak 2023'ü de hesap ederek yeni promosyon kampanyaları için düğmeye bastığı belirtildi.

Emekli promosyonlarına bir zam daha! 10 bin TL’yi geçecek! Promosyon için bu tarihi bekleyin


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön