14 / 05 / 2024

Emekli promosyonlarına bir zam daha! 10 bin TL’yi geçecek! Promosyon için bu tarihi bekleyin

Emekli promosyonlarına bir zam daha! 10 bin TL’yi geçecek! Promosyon için bu tarihi bekleyin

Bankaların promosyon yarışı gün geçtikçe hız kazanıyor. 7 bin 500 TL civarında seyreden emekli promosyonlarının ocak ayında 10 bin TL’yi aşacağı düşünülüyor.



ENFLASYON RAKAMLARINI BAZ ALIYORLAR

SSK ve Bağ-Kur emeklileri Ocak ve Temmuz dönemi olmak üzere 6 aylık enflasyon rakamı doğrultusunda zam alıyor. Emekli Temmuz zammı yüzde 42,35 düzeyinde gerçekleşirken bankalar artan maaşlar karşısında müşteri kazanma isteğiyle promosyon yarışına girdi.

10 BİN LİRAYI GEÇMESİ BEKLENİYOR

Ocak 2023 emekli zammı ve memur zammı ile milyonlarca kişinin geliri 2022 yılı enflasyon rakamları sonrası belirlenecek. Bankaların da emekli maaş oranına göre promosyonlara zam yapması ve promosyon miktarlarının 10 bin TL'yi geçmesi bekleniyor.

Emekli promosyonlarına bir zam daha! 10 bin TL’yi geçecek! Promosyon için bu tarihi bekleyin

ENFLASYON BEKLENTİSİ

Merkez Bankası'nın 2022 yılı Ağustos ayı Piyasa Katılımcıları Anketi, reel sektör ve finansal sektör temsilcileri ile profesyonellerden oluşan 41 katılımcı ile sonuçlanırken, yıl sonu enflasyon beklentisi yüzde 70,60 gerçekleşti.

OCAK ZAMMI YÜZDE 19,84 OLACAK

TCMB'nin bu verilerine göre 6 aylık enflasyon oranı ise yüzde 19,84 olarak hesaplandı. Eğer bu beklenti gerçekleşirse SSK ve Bağ-Kur emekli Ocak zammı yüzde 19,84 olacak ve maaşlardaki yıllık artış yüzde 70'in üzerine çıkacak.

Geri sayım başladı! Sözleşmeli personele kadro müjdesi!

Carrefoursa’da büyük indirim başladı! Fiyatı tam 30 TL’ye düştü! 12 Eylül 2022 fiyat listesi….

Milyonlar bunu bekliyor! EYT’liler ilk maaşlarını ne zaman alacak?

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön