29 / 04 / 2024

Zam üstüne zam! Fiyatı 6 bin TL'yi geçecek! Hâlâ alabiliyorken alın!

Zam üstüne zam! Fiyatı 6 bin TL'yi geçecek! Hâlâ alabiliyorken alın!

Kısa sürede alabiliyorsanız hemen alın! Zam üzerine zam geliyor! Fiyatı 6 bin TL'yi geçecek! Sonra ben bilmiyordum, görmedim demeyin.



Trafiğe çıkmak isteyen ve araba kullanmak isteyen herkes ehliyet sahibi olması gerekiyor. Fakat son dönemlerde gelen peş peşe zamların ardından artık ehliyet almak da oldukça zorlaştı. Akaryakıt ve araç fiyatlarındaki artışın ardından ehliyet fiyatlarında da artış olacağı açıklandı. Kısa süre içerisinde aldınız aldınız! Yoksa fiyatı 2 katına çıkacak. Rakamın en az 6 bin TL ve üzeri olacağı iddialar arasında yer alıyor.

Kamupersonelinet'te yer alan habere göre; bu sene yaklaşık 3 bin TL’den başlayan ehliyet fiyatlarına zam gelecek. İstanbul'da faaliyet gösteren sürücü kurslarından birinin kurucusu Kadir Çelik, kritik açıklamalarda bulundu. Çelik, yaptığı açıklamada, ehliyet fiyatının önümüzdeki yıl 6 bin TL ve üzerine çıkabileceğini söyledi. 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön