27 / 04 / 2024

Demir fiyatlarında 'U' dönüşü! 1 ton demirin fiyatı 20 bin TL'nin altına geriledi!  6 Temmuz 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarında 'U' dönüşü! 1 ton demirin fiyatı 20 bin TL'nin altına geriledi!  6 Temmuz 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları Temmuz ayında rekor kırdı. 1 ton demirin fiyatı 20 bin TL'yi geçerek tarihin en yüksek rakamına ulaştı. Fakat son gelen indirimler sonrası demir fiyatlarına ''U'' dönüşü yaşandı. Demir fiyatları ne kadar ? Güncel demir fiyatları kaç lira? 6 Temmuz 2023 demir fiyat listesi.



Demir fiyatları Temmuz ayı ile birlikte  tarihin zirvesine ulaştı. 1 ton demirin fiyat listesi 20 bin lira seviyesini geçti. Fakat haftanın başından itibaren gelen indirimler sonrasında demir fiyatları düşmeye başladı. Güncel demir fiyatları ne kadar? 1 ton demir fiyatı kaç lira? soruları araştırılıyor.

Demir fiyatları, inşaat sektörünün gündeminden düşmüyor. Tarihi rekorunu kıran demir fiyatları, demir cevheri vadeli fiyatlarının Temmuz ayında en iyi ayını geçirmesi ile rekor seviyeye ulaştı. 1 ton demirin liste fiyatı 20 bin TL'yi geçerken sopn gelen indirimler demir fiyatlarını etkiledi.

DEMİR CEVHERİ VADELİ FİYATLARI ARTTI!

Demir cevheri vadeli fiyatları temmuzda altın çağını yaşadı. Çin'in Dalian Emtia Borsasında en çok işlem gören Eylül demir cevheri kontratı, Haziran ayında yüzde 17 yükselerek 113 dolara kadar çıktı.

Demir cevheri vadeli fiyatlarının yükselmesi yurt içi piyasalarda da demir fiyatlarını etkiledi. Demir fiyatlarına rekor zam geldi ve fiyatlar tavan yaptı. 

Bugün İstanbul ve İzmir ince ve kalın demir fiyatlarına 200 lira indirim gelirken, Karabük ve Payas ince ve kalın dmeir fiyatlarına ise 100 TL indirim geldi. 

Bugün demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira? 2023 demir fiyat listesi kaç TL? 1 ton demir fiyatı kaç TL? 2023 demir fiyat listesi ne oldu? 6 Temmuz 2023 demir fiyat listesi.


Geri Dön