29 / 04 / 2024

Demir fiyatlarında yer yerinden oynadı! 1 ton demir fiyatı resmen çakıldı! 25 Nisan 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarında yer yerinden oynadı! 1 ton demir fiyatı resmen çakıldı! 25 Nisan 2023 demir fiyat listesi

Demir cevheri fiyatları Çin etkisi ile hızla düşmeye devam ediyor. Demir fiyatlarında yer yerinden oynadı! 1 ton demir fiyatı resmen çakıldı! Demir fiyatları ne kadar oldu? 25 Nisan 2023 demir fiyat listesi



Çin'deki çelik talebindeki düşüş demir fiyatlarını düşürdü. Demir cevheri 100 dolara doğru çekilirken demir fiyatlarında resmen yer yerinden oyandı. İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemesinden biri olan inşaat dmeir fiyatlarına bugün tekrar indirim geldi. Son dönemlerde aralıksız peş peşe indirim gelen 1 ton demir fiyatı resmen çakıldı. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 1 ton demir fiyatı kaç TL? 

DEMİR CEVHERİ VADELİ FİYATLARI DÜŞTÜ!

Demir cevheri  fiyatları yeni haftaya düşüşle girdi.  Singapur'da işlem gören demir cevheri vadeli fiyatları Çin'deki talep görünümünün etkisiyle yüzde 3'ü aşan düşüşle ton başına 105 dolar seviyesine geriledi.

Geçen hafta demir cevheri fiyatlarında yüzde 7'den fazla düşüş görülmüştü. Çin başta olmak üzere talepte görülen zayıf seyir demir cevheri fiyatlarını bir süredir baskı altında tutuyor. 

Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 1 ton demir fiyatı kaç TL? 2023 demir fiyatı ne kadar? 25 Nisan 2023 demir fiyat listesi.


Geri Dön