29 / 04 / 2024

Altın fiyatları alev aldı! Yer yerinden oynadı! Bir gramı bile olan hemen baksın! 29 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları alev aldı! Yer yerinden oynadı! Bir gramı bile olan hemen baksın! 29 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününe yukarı yönlü başladı. Dün dalgalı işlem gören altın fiyatları bugün atağa geçti. Altının ons fiyatı 1990 dolardan işlem görüyor. Altın fiyatları alev aldı! Yer yerinden oynadı! Bir gramı bile olan hemen baksın! 29 Nisan 2023 altın fiyatları.



24 Nisan Cumartesi altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları güne yukarı yönlü başladı. Ons altın 1990 dolar olurken gram altında ibreler yeşile döndü. Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde de yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Bu kapsamda ''altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Gram altın kaç lira? Çeyrek altın kaç TL? Altın fiyatları bugün yükseldi mi?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Altın piyasası Bu hafta içi açıklanacak oaln Amerika Merkez Bankası Fed faiz kararına odakladı. Bankanın vereceği karar altın fiyatlarının yönünü tamamen etkilecek.

Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın kaç lira? Altın fiyatları alev aldı! Yer yerinden oynadı! Bir gramı bile olan hemen baksın! 29 Nisan 2023 altın fiyatları...


Geri Dön