29 / 04 / 2024

1 ton demir fiyatına büyük indirim geldi! Demir fiyatları resmen çakıldı! 29 Nisan 2023 demir fiyat listesi

1 ton demir fiyatına büyük indirim geldi! Demir fiyatları resmen çakıldı! 29 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemelerinden biri olan demir fiyatlarına peş peşe indirim haberleri gelmeye devam ediyor. Dün 1 ton demirin fiyatına tekrar indirim geldi.  Demir fiyatları resmen çakıldı! 29 Nisan 2023 demir fiyat listesi.



Son zamanlarda demir fiyatları düşmeye başladı. Peş peşe gelen indirim haberleri sonrasında demir fiyatları resmen çakıldı.  Başta müteahhitler ve sektör temsilcileri güncel demir fiyatlarını araştırıyor. Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı bugün ne kadar? 2023 demir fiyatları kaç lira?

DEMİR FİYATLARI DÜŞTÜ!

Demir fiyatları Çin'deki arz ve talep sorunları nediyle düşmeye devam ediyor. Demir cevheri vadeli işlemleri; Çin'deki zayıf çelik talebinin üretimin yavaşlamasına neden oldu. Demir cevheri vadeli fiyatları, Çin'de arzının bol olduğuna dair gelen verilerin dört ayın en düşük seviyelerine kadar düşmesine neden oldu.

Singapur Borsasında Mayıs vadeli demir cevheri, yüzde 3,5 düştü. Bu düşüş sonrasında 104,35 dolar/ton ile 19 Aralık'tan bu yana en düşük seviyesi görüldü.

Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? Güncel demir fiyatları ne kadar? 2023 demir fiyatları kaç lira? İnce ve kalın demir fiyatları ne kadar? 29 Nisan 2023 demir fiyat listesi.


Geri Dön