10 / 05 / 2024

Acil nakit ihtiyacı olanlar dikkat! Faizsiz nakit avans için son 5 gün!

Acil nakit ihtiyacı olanlar dikkat! Faizsiz nakit avans için son 5 gün!

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankaların faizsiz kredi ve faizsiz nakit avans kampanyaları ile ilgili araştırmalar yapıyor. İşte faizsiz nakit avans kampanyası ile ilgili son dakika detayları...



Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankaların faizsiz kredi ve faizsiz nakit avans kampanyaları ile ilgili son dakika detaylarını merak ediyor ve araştırıyor.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bankalar güncel faizsiz kredi ve nakit avans fırsatları ile ilgili olarak peş peşe açıklama yapıyor.

Edirnejethaber'de yer alan habere göre, Eylül ayının sonlarına geldiğimiz şu günlerde nakit ihtiyacı olanlar ve borcunu kapatmak isteyenler bankaların güncel fırsatları ile ilgili araştırmalar yapıyor.

Konu ile ilgili olarak aktarılan bilgilere göre, bu çerçevede, bankalar da Eylül'ün ilk günlerinden itibaren resmi web siteleri üzerinden yayımlamış oldukları bilgilendirme metinleri ile yeni müşteri olacak vatandaşlara sunacakları faizsiz kredi ve nakit avans fırsatları ile ilgili araştırmalar yapıyor. 

Paylaşılan detaylara göre, Garanti BBVA da eylül ayının sonuna kadar sürecek olan faizsiz nakit avans fırsatı ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı.

Peki Garanti BBVA Eylül ayı kampanyasının detayları ne? Garanti BBVA Eylül ayı kampanyası ne zaman sona erecek? 

Acil nakit ihtiyacı olanlar dikkat! Faizsiz nakit avans için son 5 gün!

GARANTİ BANKASI NAKİT AVANS KAMPANYASI

Garanti BBVA tarafından konu ile ilgili olarak yapılan açıklamaya göre 14 Eylül ve 30 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak olan söz konusu nakit avans kampanyasında Garanti BBVA mobilden şubeye gitmeden müşteri olanlar bireysel kredi kartı başvuruları yapmaları ve başvuruları onaylanması halinde 15 bin liraya ulaşan faizsiz ve masrafsız taksitli nakit avanstan tam tamına altı ay taksitle yararlanabilecek.

Yine konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, pek çok kişinin yüzünü güldüren bu kampanyanın dışında bin Türk Lirası harcamaya bin Türk Lirası bonus fırsatı da sunuluyor. Yine konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre söz konusu nakit avans ve bonus kampanyası ile ilgili ayrıntılı bilgileri, Garanti BBVA'nın resmi web sitesi üzerinden ulaşmak mümkün.

İstanbul minimum 7.2 şiddetinde sallanacak! Uzman isim korkuttu: Avrupa Yakası'nın zemini mi daha kritik Anadolu'nun mu?

Metafor AVM'de peşin ödemelerde yüzde 40 indirim!

1461 Konaklar'da yüzde 50 peşin kalanı 2024'e kadar ödeme fırsatıyla!


Geri Dön