04 / 05 / 2024

Acil paraya ihtiyacı olanlara ilaç gibi gelecek! Trink 7 bin 500 TL hesaba yatacak, bankalar niyeti bozdu

Acil paraya ihtiyacı olanlara ilaç gibi gelecek! Trink 7 bin 500 TL hesaba yatacak, bankalar niyeti bozdu

Akbank, acil paraya ihtiyacı olan vatandaşlarla ilgili dikkat çeken bir teklif hazırladı. Teklife göre Akbank mobilden Akbanklı olanlara 7500 TL’ye kadar faizsiz taksitli avans kullanılabileceği ifade edildi.



Vatandaşların nakit paraya olan ihtiyaçlarının artmasının ardından bankalar da bu dönemi kullanarak müşteri toplama telaşına girdi. Türkiye'de bu konuda sık sık atak yapan bankalar arasında yer alan Akbank da fırsatı değerlendirerek hem müşteri pörtföyünü genişletmek hem de müşterilerin ihtiyacını karşılamak adına kolları sıvadı. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön