21 / 05 / 2024

Acil paraya ihtiyacı olanlara ilaç gibi gelecek! Trink 7 bin 500 TL hesaba yatacak, bankalar niyeti bozdu

Acil paraya ihtiyacı olanlara ilaç gibi gelecek! Trink 7 bin 500 TL hesaba yatacak, bankalar niyeti bozdu

Akbank, acil paraya ihtiyacı olan vatandaşlarla ilgili dikkat çeken bir teklif hazırladı. Teklife göre Akbank mobilden Akbanklı olanlara 7500 TL’ye kadar faizsiz taksitli avans kullanılabileceği ifade edildi.



01.07.2022 öncesi açık Axess, Wings veya Free kartı olmayıp, 01.07.2022 – 15.08.2022 arasında ilk kez asıl Axess veya Wings’e başvurarak, 15.08.2022’ye kadar kartı onaylanan müşteriler 31.08.2022 tarihine kadar kampanyadan faydalanabileceği belirtilen duyurunun devamında kurye akışı ile Akbanklı olma sürecini tamamlayacak olan katılımcılar, belge işlemlerinin tamamlanıp evrakları bankamıza ulaştıktan sonra kredi kartı başvurusunda bulunarak 31 Ağustos’a kadar kampanyadan faydalanabileceği bildirildi. 

Gram altının akıbetini en iyi bilin ekonomist İslam Memiş'ten tarihi öneri!

Fed faiz kararı altın fiyatlarını vurdu! Altında beklenmedik dönüş!

Ayçiçek yağı fiyatı ile son dakika gelişme! İşte detaylar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön