29 / 04 / 2024

Adam Kule ev fiyatları!

Adam Kule ev fiyatları!

Firma: DAP Yapı

Proje: Adam Kule

Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede toplam 350 adet daireden meydana geliyor. Adam Kule ev fiyatları 200 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.



İstanbul Anadolu Yakası Maltepe-Dragos'ta hayata geçirilen projede dairelerin büyüklükleri minimum 46 metrekareden başlayıp, maksimum ise 204 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildi.


Ön talep toplanmaya devam eden proje Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda hayata geçiriliyor. Projede dairelerin tipleri  2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Ödeme planı kapsamında projede yüzde 10 indirim sağlanıyor. Lansman avantajlarıyla satışlar devam eden projede kampanya kapsamında 80 bin TL'ye varan indirim ve 0 faiz uygulanıyor. 


Tek blok şeklinde yükselen proje  DAP Yapı tarafından hayata geçiriliyor.  Projede tatil kampanyası kapsamında 15 ile 28 Mayıs arasında home office veya rezidans alana Avrupa tatili hediye kampanyası başladı.


Adam Kule ev fiyatları kapsamında daireler 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki daire teslimlerinin 36 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.


Tel: 4449327

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön