28 / 04 / 2024

Adana Kulak Kent 1. etap satışları tamamlanıyor!

Adana Kulak Kent 1. etap satışları tamamlanıyor!

Adana'nın Yüreğir ilçesinde yapımı hızla devam eden ve bölgenin en büyük konut projesi olma özelliği taşıyan Kulak Kent'te, 1. etap satışların 15 Haziran'da sona ereceği belirtildi





Yapı sektöründe 71 yıllık bilgi, birikim ve deneyime sahip olan Kulak İnşaat tarafından Adana'nın hızlı gelişen ilçesi Yüreğir'de yapımına başlanan Kulak Kent projesinde birinci etap satışlar tamamlanıyor. 

Birinci etap satışların tamamlanması için öngörülen sürenin Temmuz ayı olduğunu fakat projeye gösterilen ilginin beklenenin üzerinde olduğunu belirten firma yetkilileri, "Projemize Adana'nın her kesiminden yoğun bir ilgi gösteriliyor. 2 ay gibi kısa bir sürede beklenenin üzerinde satış sayısına ulaşıldı. Bu nedenle Temmuz ayının ortaları olarak öngördüğümüz 1. etap satışlarının tamamlanma süresini 15 Haziran'a çekmek durumunda kaldık. 16 Haziran 2014 tarihinden itibaren 2. etap satışların startını vereceğiz" diye konuştu. 

Kulak Kent'in konumunun şehir merkezine oldukça yakın bir mesafede olmasından dolayı, Adana'nın kuzey kesiminden de talebin oldukça fazla olduğunu belirten yetkililer, "Sosyal donatıları zengin, kaliteli, nitelikli ve güvenli bir yaşamı ekonomik fiyatlarla sunması, Kulak Kent'e yoğun ilgi gösterilmesini sağlıyor. 

Ayrıca, banka kredilerinin hazır olması da ev sahibi olmak isteyenlere çok cazip ödeme kolaylıkları sunuyor. Erken satış avantajlarından faydalanarak Kulak Kent'te ev sahibi olmak isteyenleri satış ofisimize bekliyoruz" dedi. 

Yaşam standartlarını yükselten site özellikleri 120 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan Kulak Kent'te, 84 metrekare ile 237 metrekare aralığında, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere 4 farklı daire seçeneği yer alıyor. Çocuk parkları, spor alanları, fitness salonu, kapalı otoparkı, yürüyüş parkuru ve bahçesinde spor aletleri yer alacak şekilde tasarlanan Kulak Kent, sahip olduğu site donanımları ve daire özellikleriyle kullanıcılarına konforlu ve güvenli bir yaşam vaat ediyor. Proje, şehir merkezi, otogar, Devlet Hastanesi, Merkez Parkı ve sanayi bölgeleri gibi önemli noktalara yakın konumu sayesinde ulaşımda da büyük avantajlar sunuyor. 


Telefon: (0322) 323 81 01 

Web adresi: www.kulakkent.com


Adana İlk Haber




Geri Dön