04 / 05 / 2024

Adanalı depremzedelerin evleri ücretsiz teslim edilecek!

Adanalı depremzedelerin evleri ücretsiz teslim edilecek!

14 Mayıs seçimleri yaklaşırken, cumhurbaşkanı adayları mitingler yaparak vaatlerini açıklıyor. CHP lideri ve 13. Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, Adana'da depremzedelere evlerinin ve iş yerlerinin depreme dayanıklı hale getirileceğini söyledi. Ücretsiz yapacak ve sorumluların haklarını geri vereceğ



CHP lideri Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı adayı olarak seçimlere sadece 6 gün kala Adana'da bir miting düzenledi ve burada depremzedelere söz verdi. 

Adana'da gerçekleştirilen mitinge Millet İttifakı'nın önde gelen isimleri katıldı. CHP lideri Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve  Ankara  Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da mitinge katılan isimler arasındaydı.

6 Şubat'ta meydana gelen depremin ardından Adana'da yaşanan zorluklara değinen Kılıçdaroğlu,  "Bütün evlerinizi, iş yerlerinizi depreme dayanıklı inşa edeceğim ve bir kuruş para almayacağım. Çünkü o insanların hiçbir kabahati yok. Sorumlu varsa o binaları depreme dirençli yapmayanlardır. Onların hakkını bir kuruş almadan kendilerine teslim edeceğim." şeklinde konuştu.


Geri Dön