03 / 05 / 2024

Adblue fiyatlarına görülmemiş zam! Adblue nedir? Fiyatı ne kadar? Niçin yükseliyor?

Adblue fiyatlarına görülmemiş zam! Adblue nedir? Fiyatı ne kadar? Niçin yükseliyor?

Rusya Ukrayna savaşı yüzünden dizel motorlu araçlarda bir süredir kullanılan Adblue fiyatlarında gözle görülür artışlar meydana geldi. Volkswagen, Mercedes gibi dizel motorlu araçlarda kullanılan adblue nedir, fiyatı ne kadar, adblue fiyatları neden hızlı yükseliyor? İşte detaylar...



ADBLUE FİYATLARI KAÇ LİRA?

Geçtiğimiz yıl Aralık ayında 5 litresi 90 liraya satılan Adblue fiyatlarına Rusya Ukrayna savaşı yüzünden yaşana tedarik sıkıntısı nedeniyle büyük zam geldi. Piyasada 3 litre Adblue fiyatı 154 lira 49 kuruş, 10 litre 219,90 lira, 20 litre Adblue ise 369,90 liradan satılıyor. Piyasada Shell, Petrol Ofisi, Polisan gibi markalar Adblue satıyor. Petrol Ofisi Adblue fiyatı ise 18 litre 389,90 liradan satılıyor. Polisan'ın 30 litrelik Adblue ürünü ise 429,99 liradan satılıyor.

Editör Notu: Bu haber 10 Nisan 2022 Pazar saat 22:35'de yazıldı. Haber kaleme alındığında dolar 14,74, euro ise 16 lira 13 liradan işlem görüyordu.

https://emlakkulisi.com.tr/piyasa-uzmani-selcuk-gecer-dolar-30-lira-olacak-diyerek-o-gunun-tarihini-acikladi-piyasada-bomba-dolar-kulisi/701005

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön