03 / 05 / 2024

Adese'nin yeni alışveriş merkezi Ereğli'de açılıyor

Adese'nin yeni alışveriş merkezi Ereğli'de açılıyor

Adese, geçtiğimiz yıl ağustos ayında temeli atılan ve geçtiğimiz günlerde inşası tamamlanan Ereğli'deki alışveriş merkezinin açılış hazırlıklarına başladı



Ağustos ayında açılacak alışveriş merkezinin isminin yine Ereğlililerin bulması amacıyla "İsmini Sen Bul" adlı bir yarışma düzenleyen Adese, yarışma sonuçlarını ve alışveriş merkezi ile ilgili son bilgileri paylaşmak üzere bir basın toplantısı düzenledi. Adese Kurumsal Pazarlama Uzmanı Ömer Soner Küçüközarslan, "İsmini sen bul" yarışması hakkında bilgi verdi.

Küçüközarslan, sadece Ereğli ve Ereğli çevresinden yapılan başvuruların geçerli olduğu yarışmaya 1429 farklı isim önerisinin geldiğini ve yarışmaya gösterilen ilginin Ereğli'nin alışveriş merkezini nedenli sahiplendiğine dair olumlu fikirler verdiğini belirtti. Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ali Demirel, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cuma Ali Koçak, Tapu Sicil Müdürü Salih Akyol, İlçe Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya ve Adese AVM Genel Müdür Yardımcısı Ahmet İzgi'den oluşan seçici kurul, Adese tarafından yaptırılan, içerisinde Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nin ismini Ereğli Park Site olarak belirlediklerini açıkladılar. Kazanan ismi öneren kişiler arasında yapılan ve noter huzurunda gerçekleştirilen çekilişte ise Murat Kemal Akgül 1.000 TL'lik ödülün sahibi oldu. Toplantıda bir konuşma yapan Adese Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özeskiciler, 2003 yılında Konya'da Kulesite ve 2006 yılında Aksaray'da Parksite olmak üzere iki ayrı AVM yatırımına imza attıklarının altını çizerek, yeni yatırımlara da devam edeceklerini söyledi. Özeskiciler, "Ereğli'nin Türkiye'nin pek çok ilinden daha yüksek bir şehirleşmişliğe sahip olduğunu gördük. Biz Adese olarak, Ereğli'nin kalkınmışlık seviyesinin daha da artacağına ve Ereğli Park Site'nin bu süreci hızlandıracağına inanıyoruz. Bu anlamda, bu çapta büyük bir yatırım için gerekli olan cesareti Ereğli'nin kendisinden aldığımızı rahatlıkla söyleyebiliriz" dedi. Adese AVM Genel Müdürü Ramazan Keser ise, alışveriş merkezi hakkında bilgi vererek, kiralama süreçlerinde hangi stratejilerin benimseneceğine değindi.
Yeni Şafak


Geri Dön