14 / 05 / 2024

Adıyaman'daki 2 bin 500 prefabrik konutun yapımı tamamlandı!

Adıyaman'daki 2 bin 500 prefabrik konutun yapımı tamamlandı!

Adıyaman'da 2 bin 500 prefabrik konutun yapımı tamamlandı. Adıyaman Vartana Mahallesi'ndeki 325 dönüm alana yapılan prefabrik konutlara toplamda 7 bin 500 kişi yerleşti.



- Dayalı döşeli teslim ediliyor

Yaptığı açıklamada alan içerisinde birçok sosyal donatının olduğunu kaydeden Adıyaman Vali Yardımcısı Mehmet Tığlı, konutların içerisinde ev eşyaları bulunduğuna değinerek, "Prefabrik kentimiz, içinde okulu, kütüphanesi, kreşi ve diğer sosyal alanlarıyla beraber vatandaşların kullanımına hazırdır. İlerleyen zamanlarda halk eğitimle beraber burada bir meslek edindirme kursu da planlıyoruz. Usta öğreticilerimizle beraber vatandaşlarımıza mesleki anlamda da beceri kazandırmak için elimizden geleni yapmayı planlıyoruz. Bütün prefabriklerimizi tam donanımlı şekilde vatandaşlarımıza teslim etmekteyiz. Prefabrik konutların her birinde yatağından buzdolabına, klimasından halısına, çekyatına, dolabına kadar bütün unsurlarıyla birlikte teslim edip vatandaşların konforunu en üst seviyede tutmayı planlıyoruz."

Adıyaman daki 2 bin 500 prefabrik konutun yapımı tamamlandı!

Meydana gelen Ddpremde evi ağır hasar gören ve prefabrik kente yerleştirilen Medine Aydoğan, "Devletimizden Allah razı olsun çok şükür bizi barındırdı, bize sahip çıktı. Burası çok güzel, içinde her şey var. Yemek ve temizlik ürünlerimize kadar veriyorlar." dedi.

14 Haziran Çarşamba deprem listesi! Bugün nerede kaç şiddetinde deprem oldu? Kandilli Rasathanesi deprem listesi!

AFAD: Deprem bölgesine 140 bin 838 konteyner kuruldu!

Yarısı Bizden Kampanyası deprem bölgesinde de uygulansın çağrısı!


Geri Dön