03 / 05 / 2024

AFAD 22 bin 442 lira maaşla personel alacak! Son gün yarın!

AFAD 22 bin 442 lira maaşla personel alacak! Son gün yarın!

AFAD, 22 bin 442 lira maaşla personel alacağını duyurdu! Peki, başvuru koşulları neler? Başvurular ne zaman bitecek? İşte tüm detaylar...



SON BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

AFAD personel alımı başvuruları 18 Nisan 2022 tarihinde başladı ve 24 Nisan 2022 saat 17.00'a kadar devam sürecek. Başvurular e-Devlet üzerinden Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı/Kariyer Kapısı - Kamu İşe Alım ya da Kariyer Kapısı üzerinden online olarak gerçekleştirilecek.

AFAD 22 bin 442 lira maaşla personel alacak! Son gün yarın!

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

a)657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak.

b) Fakültelerin dört senelik elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği,  bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretimden mezun olmak.

c)(b) bendinde belirtilenler dışında kalan dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden,  eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, fen ve edebiyat, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, fizik ve matematik bölümlerinden veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak (Bu kısımda belirtilen bölüm mezunları aylık brüt sözleşme ücret tavanının 2 katı ödenecek pozisyonlar için başvuruda bulunabilirler).

d) Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliğine hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az iki tanesini bildiğini belgelemek.

e)Erkek adaylar için başvuru tarihleri itibariyle muvazzaf askerlik çağına gelmemiş olamak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, muaf, ertelemiş, yedek sınıfa geçirilmiş olmalıdır.

Adalet Bakanlığı 12 bin 823 personel alacak! Adalet Bakanlığı personel alımı sonuçları açıklandı mı?

Kültür ve Turizm Bakanlığı 355 personel alacak! Kültür ve Turizm Bakanlığı 355 personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

Bayramiç Belediyesi'den iş ilanı! Belediyeye işçi alınacak


Geri Dön