17 / 05 / 2024

Afet bölgesine bir destek te O kuruluştan geldi! Ahbap'a 1 milyon TL bağışladı

Afet bölgesine bir destek te O kuruluştan geldi! Ahbap'a 1 milyon TL bağışladı

Tüm Türkiye'nin kenetlendiği Kahramanmaraş depremine dünyadan da ses geliyor. Bir çok kurum ve şahsi yardımlar Türkiye'ye gönderildi. Bu yardımlardan biri de kripto para borsası BingX’ten geldi.



Bracic sözlerinin devamında, ilerleyen günlerde depremden etkilenen bölge halkının ihtiyaçlarına göre yardımlara devam edeceklerini ve BingX ailesi adına herkese  en içten taziyelerini ilettiklerini kaydetti.

Hayvanları da Unutmadılar

Deprem bölgesinde sahipsiz kalan evcil ve sokak hayvanlarını da unutmayan BingX, yaklaşık 1 ton köpek ve kedi maması bağışında bulundu.

Afet bölgesine bir destek te O kuruluştan geldi! Ahbap a 1 milyon TL bağışladı

Kripto para, güvenliğini ve doğruluğunu matematiksel algoritmalar ve kriptografi teknikleri kullanarak sağlayan, dijital bir para birimidir. Kripto para, merkezi bir otorite veya kuruluş olmaksızın, kullanıcılar arasında doğrudan transfer edilebilir. Kripto para birimleri, blok zinciri adı verilen dağıtık bir veri tabanında kaydedilir ve işlemlerin doğruluğunu sağlamak için kriptografi teknikleri kullanılır. Kripto para birimleri arasında en yaygın olanları Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin ve Tether'dir. Kripto paralar, geleneksel para birimleri ile değiştirilebilir ve 
bazı ülkelerde yasal olarak kabul edilirken, diğer ülkelerde henüz düzenlenmemiş veya yasaklanmıştır.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön