02 / 05 / 2024

Afet bölgesine bir destek te O kuruluştan geldi! Ahbap'a 1 milyon TL bağışladı

Afet bölgesine bir destek te O kuruluştan geldi! Ahbap'a 1 milyon TL bağışladı

Tüm Türkiye'nin kenetlendiği Kahramanmaraş depremine dünyadan da ses geliyor. Bir çok kurum ve şahsi yardımlar Türkiye'ye gönderildi. Bu yardımlardan biri de kripto para borsası BingX’ten geldi.



 

Kripto para borsası BingX, yaşanan depemin hemen ardından 1 milyon TL’lik afet yardım fonu kurarak depremzedelerin acil gereksinimlerinin  karşılanması amacıyla Ahbap Derneği’ne bağış yaptı.

Afet Yardım Fonu Etkinleştirildi

Afet Yardım Fonu’nu etkinleştiren BingX, afetzedeler için Haluk Levent’in kurucusu olduğu Ahbap Derneği’nin yanı sıra diğer resmi yardım kuruluşları ile iş birliği yaparak bölgeye acil durum malzemeleri gönderiyor.

Eylül 2022’de kurulan 10 milyon dolarlık BingX Yardım Fonu, yardım kuruluşları bağışlarına, global çapta afet yardımına ve kamu refah icraatlarına tahsis edilmek üzere gönderildi.

Şirket, iflas eden kripto borsalarının hasar gören tüm iş birlikçilerine yardımcı olmak adına 5 milyon dolar büyüklüğünde bir Özel Yardım Fonu da kurmuştu.

Afet bölgesine bir destek te O kuruluştan geldi! Ahbap a 1 milyon TL bağışladı

Bracic: Elimizden Geldiğince Yardımda Bulunacağız

BingX Global Pazarlama ve Ortaklıklardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hasan Bracic meseleye ait yaptığı açıklamada Türkiye’de meydana gelen felaketten dolayı çok üzgün  olduklarına ve bu tür afetler karşısında hızlı müdahalenin son derece önemli olduğunu söyledi.Elimizden geldiğince yardımda bulunmaya devam edeceğiz” diyen Bracic, yapılan yardımların gereksinim sahiplerine ulaşmasının kendileri için çok önemli olduğunu 
ve yapılan ilk yardımda Ahbap Derneği’ni seçmelerinde gösterilen istikrar, performans ve şeffaflığın etkili olduğunu ifade etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön