29 / 04 / 2024

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasında hemen teslim daireler!

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyasında hemen teslim daireler!

Firma: Ağaoğlu İnşaat

Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyası devam ediyor. Kampanya kapsamında yer alan projeler Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak olarak karşımıza çıkıyor.



Ağaoğlu İnşaat faiz desteği kampanyası devam ediyor. Kampanya kapsamında yer alan projeler  Andromeda Gold, My Towerland ve My Home Maslak olarak karşımıza çıkıyor. 


Kampanya 13 Şubat tarihinden bu yana sürüyor. Yüzde 1 peşinatlı ödemelerin yapıldığı kampanyada yüzde 24'lük kısım ise taksitlere bölünüyor. 


Ağaoğlu İnşaat  kampanyası kapsamında 60 ay vade için yüzde 0,47'lik ve 120 ay vade için ise yüzde 0,57'lik faiz oranı kabul ediliyor. 


Ağaoğlu Andromeda Gold Projesi;

Uluslararası İstanbul Finans Merkezi'ne yakın mesafede inşa edilen Ağaoğlu Andromeda Gold Projesi'nde sauna, oyun alanları, fitness center ve buhar odaları bulunuyor. Projede toplam 398 adet konut bulunuyor. 


Ağaoğlu My Towerland Projesi;

Projede yer alan daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandı. My Towerland Projesi'nde daire fiyatları 754 bin TL'den başlıyor. 


Ağaoğlu My Home Maslak Projesi;

Ağaoğlu My Home Maslak Projesi'nde yer alan dairelerin alanları 41 metrekare ile 351 metrekare arasında değişiyor. Projede daire seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dubleks ve 4,5 oda 1 salon dubleks olarak tasarlandı. 


Ağaoğlu İnşaat satış ofisi iletişim

Tel: 444 6 777

Web: http://www.agaoglu.com.tr/

Öznur YASLI/Emlakkulisi.com



Geri Dön