04 / 05 / 2024

Ağaoğlu Ispartakule'yi Ekim'de satışa çıkarıyor!

Ağaoğlu Ispartakule'yi Ekim'de satışa çıkarıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com'a Ispartakule projesini Ekim ayında satışa çıkaracaklarını açıkladı



Projenin çalışmalarının tamamlandığını belirten Ağaoğlu, "Bayram sonrası ruhsat alacağız. En geç Ekim ayında satışa çıkaracağız. Proje Bahçeşehir ve Ispartakule'nin en güzel projesi olacak" dedi.

Ispartakule projesinin Ağaoğlu'nun Avrupa Yakası'nda gerçekleştirdiği ikinci proje olduğunu hatırlatan Ali Ağaoğlu, "Bu projede öncelik gazetecilerin. Evi olmayan veya standartları yüksek bir evde oturmak
isteyen gazetecilere öncelik vereceğiz. Geriye kalan konutları da isteyenlere satacağız. Proje hem toplam fiyatta hem de ödeme koşulları açısından çok cazip olacak" diye konuştu.

2 hafta önce satışa çıkardıkları My Roseville'de 4 villa sattıklarını söyleyen Ali Ağaoğlu, "Burada her isteyene ev satmıyoruz. Satıcı oluyoruz. Gerçekleşen satış beklentilerimizin üzerinde. Acelemiz yok. İyi ve nitelikli müşteri bulursak satıyoruz" ifadelerini kullandı.

Tebernüş Kireçci/Emlakkulisi.com


Geri Dön